Lek

\\      DATE: 2010-08-29  ♥  TIME: 16:29:00    -   KOMMENTERA      //

Detta är inte mitt öga.

Denna höstiga eftermiddag tillbringar jag ihop med Photoshop.
Tänkte prova att "sminka" lite i ps och detta blev resultatet.
Vad tycks?

Lily Lolo

\\      DATE: 2010-08-29  ♥  TIME: 13:15:17    -   KOMMENTERA      //

Varför blir bilderna så konstiga när man lägger upp dem? :S

För ett tag sedan beställde jag hem tester ifrån Lily Lolo. Efter att ha läst en hel del bra om det och sett detta {Länk} bestämde jag mig för att beställa hem några tester. Jag beställde direkt ifrån Lily Lolo's hemsida och det tog en vecka för mig att få hem testerna. En foundation kostar ca 140kr och innehåller endast fyra ingredienser som är bra för hyn.

 

Mineralfoundation är ju känt för att inte täcka porerna och eftersom att min hy är ganska kass tänkte jag att det kan vara värt att prova och se om mineralerna kan få den att må bättre.

 

Jag beställde hem fem olika foundation, två concelers och ett puder (den vita). Alla är tester. Täckningen är super och färgerna smälter fint in i hyn. Den sitter bra och det känns inte som om att man har något smink på sig. När jag har hittat färgen som passar min hy skall jag beställa hem en orginalförpackning plus en riktig borste.


Darin

\\      DATE: 2010-08-28  ♥  TIME: 23:04:00    -   KOMMENTERA      //


Darins nya album är super duper bra! Lyssna på Spotify och njut!

Tröttis dag.

\\      DATE: 2010-08-28  ♥  TIME: 13:48:36    -   KOMMENTERA      //
Igår kväll var jag på partajj hemma hos Kolmodin i Hörse där vi firade Kolmodin och Josefine. Vi hade lyckats att hitta fina presenter som båda verkade vara väldigt nöjda med. Kul det!

Jag, Maria, Emma och Erica drog hem ganska tidigt, efter tio tror jag att det var. I bilen hem åt vi godis och pratade en massa, myspys! I stan bytte vi bilar och jag åkte till Gråbo för att köra hen Erica och hämta min syster och hennes kompisar. Jag tror att jag var hemma vid tolv.

När jag kom hem och skulle plocka ur min väska märker jag att min plånbok är blöt. Till min fasa inser jag att min läsk har läckt. Min kalender, headset, plånbok, väska osv är dränkta i Fanta. Till min lycka hade inte läsken lyckats ta sig in i plånboken!

Nu skall jag lyssna på musik och äta något!


Partyyyy

\\      DATE: 2010-08-26  ♥  TIME: 21:31:50    -   KOMMENTERA      //
Imorgon skall jag på partajj för att fira Rebecca och Josefine som båda har fyllt 18. Det skall bli trevligt men ett problem återstår; Klädsel. Jag får slänga in ett lager med kläder i min bil så får Emma och Maria hjälpa mig att välja imorgon. Om jag inte har missat något så skall festen vara utomhus, så varm klädsel är ett måste. För att frysa vill jag inte göra. Risken finns ju också att det blir regn, men jag hoppas verkligen att vi slipper det!

Nu skall jag leta reda på lite kläder till imorgon och sen skall jag kryp ner i sängen och lyssna på musik.

Jag som hade längtat hela dagen efter att se Fångarna på fortet och Time out men så visar dom inte det ikväll. :'(

we♥it


Gratis bloggdesign

\\      DATE: 2010-08-26  ♥  TIME: 20:32:09    -   KOMMENTERA      //

Ja, det är faktiskt sant. Jag erbjuder mig att fixa din bloggdesign helt gratis.
Varför? Ja, för att jag tycker att det är roligt och för att bli bättre. Dock har jag en del krav/regler.

• Länken till min blogg får inte tas blogg. (jag kommer att placera den någonstans i designen.) VIKTIGT!
• Jag vill att du skall vara en motiverad bloggare, så att du inte slutar när jag har lagt ner massa arbete på en fin design.
• Beskriv gärna hur du vill att designen skall se ut, det blir lättare för mig.
• Jag gör helst inga avancerade designer (t.ex. så fixar jag inte om kategorierna)
• Jag använder helst och gärna dina egna bilder till designen.

Är du intresserad? Kommentera detta inlägg så tar jag kontakt med dig.

T o r s d a g

\\      DATE: 2010-08-26  ♥  TIME: 15:57:45    -   KOMMENTERA      //
Idag skulle hela Omvårdnadsprogrammet gå en statsvandring som enligt lärarnas planering skulle ta ungefär 3 timmar. Efter en timme var vi klara. Vi fick en festis och en banan sen fick vi sluta. Skönt!

Nu är jag hemma och skall snart sätta igång med att göra någonting, funderar på vad. Hörs nog senare! :)

O n s d a g

\\      DATE: 2010-08-25  ♥  TIME: 18:48:12    -   KOMMENTERA      //
Jag har precis ätit en god kalops med kokta rödbetor till. Mycket gott måste jag säga! :)

Utanför fönstret blåser det för fulla muggar och det regnar om vart annat. Men jag klagar inte, jag tycker bara att det är mysigt. Mamma pratade om att det skulle regna varje dag fram till den 1 septemeber. Jag hoppas att hon har fel, för att så länge behöver det inte vara dåligt väder.

Imorgon eftermiddag skall vi gå statsvandring i innerstan med alla ifrån OP. Jag hoppas att det är fint väder då, annars blir det inte så kul att gå runt och kika på massa saker. Nu skall jag diska, BYE!

GRATTIS FINA JOSEFINE SOM BLIR 18ÅR IDAG! :D

T i s d a g

\\      DATE: 2010-08-24  ♥  TIME: 23:17:18    -   KOMMENTERA      //
Jag vet att klockan är mycket och att jag borde sova, men mina sommar vanor sitter ännu i. ^^  Det är vid denna tid jag brukar sitta vid datorn som mest när jag är ledig. Gillar att sitta vid datorn på kvällen/natten.

Hur var min första skoldag då? Jo, helt okej. Kul att träffa alla. Men det tråkiga är att vi har fått bytt klasstum. Från ett fint och bra klassrum till ett fult och dåligt. Inte okej, men jag får leva på att det finns dynor till stolarna. ;)
Efter skolan gick jag och Maria på stan en stund och sen följde jag med henne hem på fika. Mums!

Nu ikväll har jag tittat på Fångarna på fortet och Time out. Gillar tvekampen i Time out bäst! ;)

Jag hoppas att det blir en bra dag imorgon och nu skall jag stäng av datorn och sova. Imorgon har jag något kul på gång i bloggen! :)

Time for school

\\      DATE: 2010-08-24  ♥  TIME: 11:36:17    -   KOMMENTERA      //

Nu är jag redo för skolan. Tja, nästan. Skall äta lite mat först. Klockan börjar springa iväg så jag har inte tid att sitta här längre. Vi hörs när jag kommer hem! Ha en bra dag people! :)


Panncakes

\\      DATE: 2010-08-23  ♥  TIME: 18:20:51    -   KOMMENTERA      //
Nu har jag precis ätit upp mina pannkakor jag har gjort. Jag kikade runt lite på nätet innan för att få lite insperation och resultatet blev vaniljpannkakor med stekt kaneläpple. Det var helt okej, dock var pannkakorna liite för geggiga och jag fick i liiite för mycket vanilinsocker. Men jag skall lätt äta pannkakor med stekt kaneläpple igen! Jag hade gärna velat lägga upp en bild på mina panncakes men all kaneläpple är slut. Sorry!

Nu skall jag diska och sen skall jag hm.. göra något. We will  see! ;)

The last day

\\      DATE: 2010-08-23  ♥  TIME: 13:40:15    -   KOMMENTERA      //
Jag gjorde om min design, igen. Tyckte att den andra var lite för höstig och jag vill inte riktigt acceptera att det är höst än.

Idag är det då sista dagen av sommarlovet. Hej ångest! Vad jag skall hitta på denna sista dag vet jag inte än, funderar på att åka och bada. Fast jag får se hur det blir med det, det blåser och är lite mulet ute. Ajja, hörs senare! :)

Two days

\\      DATE: 2010-08-22  ♥  TIME: 17:34:57    -   KOMMENTERA      //
Mamma var precis uppe och kallade mig för datanörd. Men det kan egentligen stämma, för vad har jag gjort mer idag? Vädret har varit väldigt trist och tråkigt medans sängen har varit väldigt skön och sällskapet av datorn har varit trevligt.

Jag har egentligen ingenting att skriva men skall visa ett par saker som jag har köpt lite senare.

Vädret hos mig ↑


Love for 299

\\      DATE: 2010-08-22  ♥  TIME: 00:05:07    -   KOMMENTERA      //

I måndags var jag, mina syskon, mamma och kusin uppe i Stockholm över dagen och shoppade. Jag hittade en kofta som jag blev helt kär i! Kommer att bli så mysig nu i höst och vinter. ^^

Fransk

\\      DATE: 2010-08-21  ♥  TIME: 23:11:27    -   KOMMENTERA      //

Jag har precis fixa mina naglar. Det blev en enkel fransk manikyr men Mavalas nagellack. Bilden är lite missvisande, det ser bättre ut irl. ;)RSS 2.0