i miss you

\\      DATE: 2010-06-30  ♥  TIME: 21:17:30    -   KOMMENTERA      //

"Explorer har slutat att fungera, tryck här för att stänga programmet." Jag blir galen varje gång den lilla rutan kommer upp när jag har skrivit ett fint litet inlägg. Men det är bara att börja om igen.

 

Idag har jag varit ledig, men jag fick ta mig till stan ändå för att ha körlektion. Körlektionen gick bra, gjorde några missar som jag har lärt mig av nu. Börjar bli ruskigt nervös inför The Big-day då det skall köras och skrivas upp! Efter körlektionen gick jag på stan med mamma och min syster.

 

Imorgon är det jobb igen, 13.30-21.15. Jag skall även träffa sjuksköterskan så att jag kan få deligering (=så att jag får dela ut medicin till de som bor på demensboendet). Nu skall jag kila, BYE! 


måndagen

\\      DATE: 2010-06-28  ♥  TIME: 22:23:22    -   KOMMENTERA      //

God kväll!

Idag har jag jobbat (intro) 6:45-14:00. Jag och två andra fick ta varsin boende och gå ut och gå. Vi gick en lång promenad i det sköna varma vädret.

 

Efter jag slutat gick jag ner på stan där jag fyndade ett linne på Lindex för 29.90kr. Ett blått. Sen satte jag mig vid busstationen och läste teori. Tänkte läsa på bussen också men jag var så trött att jag somnade och sov hela vägen hem, haha.

Nu ikväll har jag inte gjort något speciellt, kört lite bil och sen gjort ett teoritest. Men nu skall jag hoppa i säng för att imorgon skall jag jobba igen och då är jag vikarieeeee! ;)

 


Ellen Pompeo

\\      DATE: 2010-06-28  ♥  TIME: 22:08:05    -   KOMMENTERA      //


För musen över bilden så får ni se hur den ser ut efter jag har redigerat den i Photoshop! :)
(Bloggen måste ladda klart innan det funkar.)

sunnyyyyyy

\\      DATE: 2010-06-27  ♥  TIME: 22:40:48    -   KOMMENTERA      //

Nu skall jag pysa i säng. Skall jobba imorgon mellan kvart i sju till två. Sista intro-dagen och sen är jag vikarie. Fast jag har i och får sig redan jobbat som vikarie. ;)

Idag har jag solat och pluggat körkortsteori. Det har varit härligt varmt idag. Det gillas! Men nu skall jag sova så jag orkar upp i morgon. God natt!


Jennifer Aniston

\\      DATE: 2010-06-27  ♥  TIME: 22:36:34    -   KOMMENTERA      //

 

Min syster fick välja en kändis och sen så fixade jag ihop ett litet kollage!

Bilderna hittar ni Här.


. . . .

\\      DATE: 2010-06-24  ♥  TIME: 17:14:31    -   KOMMENTERA      //

Glad sommar! :) 

Mitt internet har inte funkat på några dagar, men nu är det igång igen. Så det är därför jag inte har kunnat blogga. 

 

Jag har börjat sommarjobba nu. Känns skönt att få lite ordning på dagarna eftersom att jag vände dygnet när jag inte hade något att göra. Jag gått intro tisdag och onsdag, idag är jag ledig och imorgon skall jag jobba.

Ikväll skall jag lägga mig tidigt i sängen och titta på Grey´s Anatomy. 


Frihet!!!!

\\      DATE: 2010-06-15  ♥  TIME: 15:56:33    -   KOMMENTERA      //


Tips - webbläsare

\\      DATE: 2010-06-14  ♥  TIME: 15:17:33    -   KOMMENTERA      //

Jag håller på och städar för fulla muggar! Det skall bli fint tills jag får fint besök imorgon.

Men jag måste få tipsa om en sak. Jag har precis laddat ner en ny webbläsare. Det heter Opera och nu går allt så mycket snabbare över internet!  LÄNK! Att ladda ner och instrallera är super enkelt och allt är gratis! 


Stjärnor

\\      DATE: 2010-06-14  ♥  TIME: 00:38:06    -   KOMMENTERA      //

Att sitta uppe vid datorn på nätterna är något jag gillar. Ofta är jag själv uppe, men ibland kommer det en liten katt och hälsar på. Men det är bara mysigt. När vi ändå talar om katten så kom den precis och bet mig i foten. Inte så värst mysigt dock..

När jag sitter vid datorn och pysslar med Photoshop får jag chans att släppa allt som händer omkring mig och fokusera på det jag skapar på skärmen. Med Photoshop finns det nästan inga gränser, allt kan skapas där. Jag gillar Photoshop väääldigt mycket, så avslappnande!  

Bilden ovan blev kvällens skapelse. Väldigt enkel, tog ca tio min att göra men jag tyckte att den blev väldigt bra för att ha tio minuters skapelsetid. Så ni får räkna med att det blir mer bilder från Photoshop framöver!

Jag är ledig imorgon så det är därför jag är uppe så sent!

:)

\\      DATE: 2010-06-12  ♥  TIME: 13:45:42    -   KOMMENTERA      //


Halkan

\\      DATE: 2010-06-09  ♥  TIME: 15:36:17    -   KOMMENTERA      //
Idag var det dags för Risk 2:an eller halkan som den också kallas. Jag och Rebecca hade bokat den så att vi fick göra den ihop. Det var faktiskt ganska roligt, men jag mådde väldigt illa ett tag. Haha, skulle aldrig ha ätit den där kokosbollen! Men så nu är jag klar med den och 1900kr gick det på. Lagom billigt!

När jag och Rebecca hade fått i oss lite mat gick vi och var med på arbetsmiljö-lektion med resten av klassen. Vi fick se en rolig liten film och sen fick jag reda på mitt betyg. Sen tog jag två bussen hem. Så nu tänkte jag skriva lite på min språkhistoria. Höres!

Bild ifrån wikipedia och denna bil körde vi idag!

Strömavbrott!!

\\      DATE: 2010-06-07  ♥  TIME: 21:35:37    -   KOMMENTERA      //

Strömavbrott!! Jag som verkligen ville se vem som vann djävulsrallyt, men det sket sig när strömmen försvann. Och jag som måste duscha, det sket sig också. Jaja, jag får nog gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon när vi skall till räddningstjänsten! :D


solen???!

\\      DATE: 2010-06-07  ♥  TIME: 08:35:29    -   KOMMENTERA      //
God morgon Sverige! :)
Vart är solen?!?!?! Ajja, jag är glad ändå. Jag har typ en lektion idag, den börjar klockan kvart i tolv och slutar halv två. Men sen har jag kanske matte, jag får se hur det blir. Nu måste jag kila till bussen. :) Ha en bra dag!

It's Complicated

\\      DATE: 2010-06-06  ♥  TIME: 20:44:58    -   KOMMENTERA      //
Just nu sitter jag, Malin och mamma och tittar på en film vi har hyrt. Eller just nu är den pausad eftersom att mamma pratar i telefon. Vi har sett 40min av filmen och hittills är den okej! :)


this day

\\      DATE: 2010-06-06  ♥  TIME: 19:27:50    -   KOMMENTERA      //
Heej hopp!
Idag har jag övningkört i massor, aa en hel del i alla fall! Det gick bra. Vi var först och lämnade av Malin i Dalhem där hon skulle spela match sen körde jag och mamma hem till mormor och morfar där vi fick fika. Sen drog vi tillbaka till Dalhem där Malin spelade sin match. De vann med 5-0, AS BRA! :D

Sen fick jag köra hem igen. Great. Sen jag kom hem har jag hjälpt mamma med att montera ihop hennes utemöbel som hon fick i morsdagspresent. När vi var klara hamnade jag här.

Vädret idag har varit jätte skönt! Dock har det blåst lite men det är ju skönt i värmen. Men nu måste jag börja med maten... Ajja, det är ändå inget som skall stekas, kokas eller grillas, Allt är klart! ;) Mohahaha!RSS 2.0