Helg

\\      DATE: 2014-12-14  ♥  TIME: 14:04:00    -   KOMMENTERA      //
 
Bilderna ovan visar vad jag har gjort i helgen; plugga anatomi och bakat pepparkakor. Pepparkaksbaket är en årlig tradition i min släkt och under mina 22 år har jag nog aldrig missat en endaste omgång.
Degen är ju för jäkla god! 
 
Kommande vecka innehåller två seminarium, först ett om VFU:n och det andra är om nutrition. Vi har även två träffar i anatomin där vi ska diskutera olika frågor i grupp. Sista dagarna i skolan innan det blir tentaplugg för fulla muggar. 

Kommentarer

Vet du vart du ska ha din VFU? :)

Svar: Vad roligt att du tyckte om att läsa :D om jag fick välja helt fritt.....som nyexaminerad vill jag arbeta på en avdelning som är så bred som möjligt. Mycket olika sjukdomar, samt olika åldrar, och att det händer både akuta och icke-akuta saker. Eftersom jag vill lära mig lite om allt. :) det här med specialisering får nästan få ett eget inlägg, tack för tipset :)

Svar: Denna termin hade vi fyra dagar på en vårdcentral och nästa termin ska vi vara i äldreomsorgen, omvårdnadspraktik. Då jag redan har jobbat i äldreomsorgen en del känns inte den praktiken så jättespännande, men det ska ändå bli skönt att få lämna skolan lite. Hade ni någon praktik i äldreomsorgen? :)
Frida Hellenberg

2014-12-14 15:07:24

Okej, då har du varit ute lite iallafall :)! Jag tror att det är bra att de har äldreomsorg i början, för en del har ju aldrig arbetat i vården och då tror jag att det är bra start! Men för dig som redan har jobbat vet ju vad det innebär :) vi hade äldreboende/HSV i termin 4! Nej jag får ingen notis, men vi kan ju bestämma att vi bara svarar på kommentarer i våra egna bloggar? :) eller vad tycker du

Svar: Jag tycker också att det är jättebra att de har en "omvårdnads-praktik" för de som aldrig varit inom vården :)
Då bestämmer vi att vi svarar på kommentarer på våra egna bloggar :)
Frida Hellenberg

2014-12-15 07:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback