Pretty Little Liars

\\      DATE: 2012-10-31  ♥  TIME: 20:22:31    -   KOMMENTERA      //
 ◊ Bildlänk
 
Okej, jag blir här och med officiellt tokig. Jag klarar inte längre av att se Pretty Little Liars själv. Det är så spännande och läskigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Såg precis första avsnittet av säsong tre och ångrar att jag stannade hemma själv ikväll. Nu sitter jag här och skrämmer upp mig själv att någon läskig snubbe ska smyga omkring utanför mitt hem och invänta rätt tillfälle att mörda mig plågsamt och lååångsamt. Bra Frida, jättebra.
 
Är ni lite sugna på att se vad detta är för någon serie? ↓
Här kan du se massor av serier med svensk text, bla. just Pretty Little Liars.  

En ledig tisdagsmorgon

\\      DATE: 2012-10-30  ♥  TIME: 12:13:00    -   KOMMENTERA      //
 
Ledig dag betyder mysfrukost och sovmorgon. Nu ska jag gå igenom en "kurs" inför det nya jounalsystemet vi ska få på jobbet från och med första november. 

Höstens alla färger

\\      DATE: 2012-10-29  ♥  TIME: 21:21:17    -   KOMMENTERA      //Här kommer det ännu flera höstbilder. Gäller att passa på innan det är dags för vinterbilderna.
Idag har jag jobbat mellan 7-16, och imorgon är jag äntligen ledig. Har jobbat hela helgen inklusive torsdag och fredag. Så imorgon blir det sovmorgon och mysfrukost. 

Höstdagen

\\      DATE: 2012-10-09  ♥  TIME: 22:48:35    -   KOMMENTERA      //
 
 
 
Min tanke är att försöka få liv i den här gamla bloggen igen. Det är faktiskt rätt kul när man har riktig blogglust och kreativiteten flödar. Pyssla med bilder och gå tillbaka i arkivet och läsa gamla inlägg. Så ska försöka att komma igång nu igen, och håller mina tummar att blogglusten stannar kvar.
 
Postade ett inlägg med några höstbilder igår. Hösten har verkligen kommit till Gotland nu. Trädens gröna löv har bytts ut mot brinnande gula, orangea och röda löv. Det typiska höstvädret med blåst och regn har även det kommit hit. Inte mig helt emot, detta väder förknipper jag starkt med hösten. Men de soliga höstdagarna kan vara hur sköna som helst. 
 
 //bildkälla

Och så kom hösten...

\\      DATE: 2012-10-08  ♥  TIME: 19:47:42    -   KOMMENTERA      //
RSS 2.0