Mikrobiologiplugg

\\      DATE: 2015-03-30  ♥  TIME: 16:15:00    -   KOMMENTERA      //
 
Vaknar upp till ett grått Visby. Och till eftermiddagen kom även regnet. Så jag har suttit inne och pluggat mikrobiologi. Försökt att göra det lite mysigare med hjälp av tända ljus och té.
Jag hoppas att allt är bra med er!  
 

Uppsägning och nytt jobb!

\\      DATE: 2015-03-25  ♥  TIME: 20:19:00    -   KOMMENTERA      //
Idag var dagen då jag sa upp mig från mitt jobb som boendeassistent och undersköterska i bemanningsteamet och fixade sommarjobb som undersköterska på sjukhuset. 
Sen jag började plugga till sjuksköterska har jag varit tjänstledig från min tjänst i bemanningsteamet i äldreomsorgen. Då jag inte kunde få tjänstledigt över sommaren kände jag att det var dags att säga upp tjänsten. Det lockade inte mig att gå tillbaka utan jag var mer sugen att testa på att jobba på lasarettet. Så jag ringde chefen för den avdelning där jag jobbat lite extra nu under vården och frågade om sommarjobb. "Javisst, det finns jobb till dig!". Så då var det bara att säga upp sig. 
 
Här nedan bjuder jag på några bilder från mitt tidigare jobb som boendeassistent (äldreomsorgen) och undersköterska (hemsjukvården) i bemanningsteamet. 
 

 
 

Livet just nu

\\      DATE: 2015-03-11  ♥  TIME: 21:59:41    -   KOMMENTERA      //
 
Tentapluggar statistik och känner mest så som bilden visar. Drömmer om sol, värme och ledighet istället för stress, kyla och mörker. 86 dagar kvar till sommarlov, nedräkningen har börjat!
 


RSS 2.0