Cocktaileffekten

\\      DATE: 2015-06-27  ♥  TIME: 10:00:00    -   KOMMENTERA      //
 
 
Fick mig en rejäl tankeställare när jag såg videoklippet. Dags att tänka till! 

Äntligen fredag!

\\      DATE: 2015-06-26  ♥  TIME: 22:35:05    -   KOMMENTERA      //
 
Har varit ute och ätit gott med pojkvännen för att fira in den lediga helgen. Hoppas på fint väder i helgen så jag kan få passa på att njuta av ledigheten utomhus. Håller tummarna! 
 

Funderingar

\\      DATE: 2015-06-23  ♥  TIME: 22:26:40    -   KOMMENTERA      //
Jag är en periodare. Mycket av det jag gör kommer och går i omgångar, som till exempel träningen. Även mina intressen går i perioder. Nu är jag helt inne på naturlig skönhet och en mer giftfri vardag. Det finns så mycket skit i ansiktskrämen, mascaran och den plastiga vattenflaskan. 
 
För några år sedan hade jag en liknande period, tvättade ansiktet med olivolja och gjorde eget torrschampoo. Nu är det dags att sluta med "periodandet" och fortsätta med naturliga och snälla produkter. 
 
Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Jag har bland annat funderingar på att bli vegeterian. Till en början är målet att äta vegetariskt fem dagar i veckan. Känns för drastiskt att sluta helt från en dag till en annan, utan jag känner att jag behöver ta det sakta men säkert för att det ska bli rätt. 
 
Som ni märker är det mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Men en sak är säker:
JAG TRIVS SÅ HIMLA BRA PÅ MITT JOBB! 
 
 
 
 

En dag i juni

\\      DATE: 2015-06-17  ♥  TIME: 15:42:19    -   KOMMENTERA      //
Hej på er!
Hur har ni det? Jag själv har börjat jobba som undersökterska på en kirurgavdelning på lasarettet (sommarjobb). Trivs som handen i handsken! Lär mig så otroligt mycket som jag kommer att ha nytta av när utbilningen fortsätter i höst. 
 
Idag är jag ledig, uppladdning inför jobb hela midsommarhelgen. Har varit ute och sprungit 5 km. Försöker att bli en hurtbulle, men det går sådär. Är glad att jag lyckades ta mig runt hela varvet utan att stanna med mitt låga tempo.
 
Nu ska jag fortsätta med att lyssna på musik och drömma vidare om resan till Santorini i augusti. 
Ha det så bra! 
 
 
 


RSS 2.0