Ljusslinga

\\      DATE: 2012-11-18  ♥  TIME: 20:37:16    -   KOMMENTERA      //
 

 Nu har jag gjort som alla andra; pyntat rummet med en ljusslinga. Köpte den idag på Rusta för 99kr och ett par vita nya gardiner. Hängde slingan bakom gardinen och tyckte att det blev väldigt fint. Egentligen borde jag väll hålla mig till advent, men var tvungen att prova gardinerna så då åkte ljusslingan upp med. 
 
Nu ska jag dricka té och provsmaka årets första lussebulle. 
 
 

Lördag lördag

\\      DATE: 2012-11-17  ♥  TIME: 15:19:15    -   KOMMENTERA      //
 
Jag sitter här och försöker samla lite kraft. Borde egentligen ha fixat i ordning mig för länge sen, men seg som man är sitter jag ännu kvar på samma plats. Jag ska hem till en vän ikväll. Vi ska äta hemgjord pizza och bara ta det lugnt. Prata en massa strunt. Bäst att passa på innan hon flyttar ifrån mig och Gotland den rackarn. 

Hope there's someone who'll set my heart free

\\      DATE: 2012-11-12  ♥  TIME: 14:22:00    -   KOMMENTERA      //
 
 
Hur fint?!
Nu blir det promenad i höstsolen. Bäst att ta tillvara på solen en ledig dag som denna. 

Följ mig på...

\\      DATE: 2012-11-06  ♥  TIME: 23:26:46    -   KOMMENTERA      //
 
 
+ M I N      P I N T E R E S T +
 
Mina kära bloggläsare, jag tänkte tipsa er om min Pinterest.↑ Där samlar jag massor av bilder som inspirerar mig på ett eller annat sätt. Finns ju hur mycket som helst att hitta. Pyssellusten kommer verkligen igång och ikväll har jag hittat massor av bilder som peppar mig på att fota. Så skapa ett konto på sidan och samla på dig bilder som inspirerar dig till sådant du gillar. Låt mig gärna få veta vad du heter, så kan jag följa dig! 

Återhämtning

\\      DATE: 2012-11-05  ♥  TIME: 20:30:16    -   KOMMENTERA      //
 
Har haft en lugn kväll hemma, läst och pysslat ihop en ny höstig musiklista att förgylla dagarna med. Är ännu  lite sliten efter helgens bravader och dagens arbetspass på jobbet. Drog på mig en förjäklig träningsvärk efter BodyPumpen som jag var med på i fredags. Mina stackars muskler! Att kombinera detta med en ovana i nya klackskor i lördagskväll var inte det smartaste val jag gjort. Men man lär så länge man lever heter det ju. 


RSS 2.0