Midnattsord

\\      DATE: 2012-12-14  ♥  TIME: 23:54:27    -   KOMMENTERA      //
Klockan slår snart midnatt och fredagen lämnar över stafettpinnen till lördagen. Imorgon ska jag packa inför resan till huvudstaden på söndag. Om vädret bara kunde ta sig samman och sluta blåsa. Jag hatar verkligen att åka båt. Och ännu värre om det blåser. Så ni kan väll be lite åt mig att det är vindstilla på söndag? Och på tisdag när jag åker hem. 

Svartvitt vinterlandskap

\\      DATE: 2012-12-11  ♥  TIME: 22:01:10    -   KOMMENTERA      //
 
Sitter i soffan med en kopp té och redigerar bilder. Har julstädat mitt rum idag så är trött i kroppen efter att ha flyttat på möbler och röjt med dammsugaren. Men det är alltid lika skönt ha det klart, finns ju mycket roligare saker att göra! 
 
Imorgon är det jobb igen. Så jag borde snart gå och lägga mig för att orka upp imorgonbitti. Matlåda ska fixas också innan jag lägger mig. Sov gott! 
 
♦ // Bilderna tog jag i söndagseftermiddag när snödimman rullade in över vårt vitklädda vinterlandskap. 

Darin

\\      DATE: 2012-12-09  ♥  TIME: 00:14:00    -   KOMMENTERA      //

Jag minns när jag och Josefine för åtta år sedan var helt sålda på killen ovan. Vi grät när han inte vann finalen i Idol. Men trots en andraplats har det gått rätt bra för grabben ändå. Fem album senare charmar han nu hela Sverige med sitt söta leende och fina ögon. 
 
♥ // Ovan har jag knåpat ihop en lista med några av mina favoritlåtar som Darin gjort. Enjoy!

Bildkälla

Ge blod

\\      DATE: 2012-12-07  ♥  TIME: 20:39:08    -   KOMMENTERA      //
 
Idag fick jag äntligen komma in till Blodcentralen för att ta prover inför blodgivning. Har skjutit upp det så länge nu. Fick först fylla i en hälsodeklaration, och sen ta blodtryck och fylla fem rör med blod. Jag hoppas att allt är som det ska nu så att jag kan få lämna blod och göra en insats till behövande. 
 
♦ // Jag tycker att ni som är över 18 år ska gå in och läsa på Ge Blod för att se om ni kan lämna blod. Där kan ni också läsa berättelser från människor som överlevt tack vare blodgivare.  


RSS 2.0