Smarri smarr

\\      DATE: 2011-10-28  ♥  TIME: 23:57:18    -   KOMMENTERA      //

 

Jag och Matildur fick ett ryck och bakade chokladbollar!

De blev hur goda som helst, trots att pärlsockret ser lite annorlunda ut här. Drack lite te till och ska snart lägga mig i sängen och se på film.

 


Fredagsgoos

\\      DATE: 2011-10-28  ♥  TIME: 20:35:32    -   KOMMENTERA      //

 

Har precis landat i soffan och lär nog sitta här resten av kvällen. Ska skypa med min familj lite senare men innan dess ska jag äta glass med Marrebarre som strax ska iväg och jobba ett nattpass. Har ingen koll på när de andra två filurerna kommer hem, kan bli allt mellan nio och två på natten. Lär nog bli en fredag utan sällskap. Okej, bara för att jag skrev så kom dem hem! Wihooo

 

Nu ska jag äta glass!

Just nu ↓

\\      DATE: 2011-10-28  ♥  TIME: 15:42:31    -   KOMMENTERA      //


Tack & god natt!

\\      DATE: 2011-10-27  ♥  TIME: 21:35:57    -   KOMMENTERA      //

 

Igårkväll/i natt hade jag jättesvårt att somna. Tror att klockan var närmare halv fyra när John Blund hittade mig och lät mig somna. Två och en halv timme senare gick mitt alarm igång och det var bara att stiga upp för att jobba. Så ikväll är jag trött och tänkte lägga mig i sängen och se på något program.

Hörs imorgon vänner!


Torsdagen den 27 oktober

\\      DATE: 2011-10-27  ♥  TIME: 19:44:42    -   KOMMENTERA      //

 

Ännu en dag är över! Idag har jag jobbat och det har gått helt okej. Skönt att jag börjar få lite kläm på språket, behöver inte säga "va?" typ 20 gånger längre, utan nu räcker det med kanske två "va?" innan jag fattar.

 

Såg ett avsnitt av Bonde söker fru när jag kom hem. Måste ju se hur det går för gotlänningen och de andra bönderna. Tycker att denna säsong är bättre än den förra, det känns som om det kommer att bli äkta kärlek i år.

 

Nu ska jag ta något att äta. Magen kurrar!

 


En kväll med regn

\\      DATE: 2011-10-26  ♥  TIME: 22:40:41    -   KOMMENTERA      //

 


Lite fula bilder med ful redigering, men ni får se dem ändå!

lovely surprise

\\      DATE: 2011-10-26  ♥  TIME: 21:54:00    -   KOMMENTERA      //

 

Sitter i soffan och smarrar på en kopp te och lite choklad. Fick världens överraskning idag när jag hittade ett litet paket till mig i postfacket som innehåll en Marabou mjölkchoklad. Tack fina familj


Sen tisdagskväll

\\      DATE: 2011-10-26  ♥  TIME: 00:16:01    -   KOMMENTERA      //

 

Jobbat ett kvällspass ikväll. Många av de boende var lite oroliga så det var fullt upp hela tiden. Inte mig emot, då gick tiden snabbare. Imorgon är jag ledig, eller fri som man säger här. Vet inte alls vad jag ska göra. Ska ta tag i tvätten och städa lägenheten i alla fall, sen hänger resten på vad det blir för väder.

 

Men nu ska jag borsta mina gaddar och en sova. Natti natti!

En sväng på IKEA

\\      DATE: 2011-10-25  ♥  TIME: 00:32:18    -   KOMMENTERA      //

 

Klockan vart väldigt mycket ser jag! Ska sova efter jag skrivit detta inlägg hade jag tänkt.

Idag var jag och Marrebarre på IKEA. Åt lite köttbullar, tittade på folk och gick omkring i det ganska lilla IKEA-varuhuset. Jag köpte ljuslyktan ovan och ett duntäcke till min syster. Tycker att ljuslyktan är så himla fin så kunde inte lämna den på hyllan. 29 norska kronor kostade den, så det var inte så farligt dyrt. Kommer att passa bra både här i lägenheten men även i mitt rum. Hoppas att den inte går sönder på vägen hem bara.


Upside down

\\      DATE: 2011-10-23  ♥  TIME: 17:46:23    -   KOMMENTERA      //


Update innan läggdags

\\      DATE: 2011-10-21  ♥  TIME: 23:22:54    -   KOMMENTERA      //

 

Nu ska jag krypa ner under mitt täcke, se ett avsnitt av Sjukhuset och sen sova. Ska jobba ett morgonpass imorgon och sen är jag ledig fram till... ehm.. jag vet inte när jag jobbar nästa gång men jag har några pass veckan som kommer iallafall. Tjejen med kollen!

 

Ikväll har jag och MarreBarre tittat på norsk tv. Vi såg lite på Idol (norska då) och sen var det ett program som handlade om djur på zoo. Man fick bland annat se en zebra bli kastrerad. Så nu vet vi hur det går till.

 

Nej, ett avsnitt av Sjukhuset och sen försöka sova. Sov så gott!


Curly hair

\\      DATE: 2011-10-21  ♥  TIME: 20:37:18    -   KOMMENTERA      //

 

Nu är jag jättesugen på att permanenta mitt hår igen. Dock vet jag inte om mitt hår pallar det med tanke på hur slitet och torrt det är. Hm... Jag får ta mig en funderare på detta! Fast om jag skulle permanenta mitt hår kommer jag inte att göra det förens efter jag kommit hem.

Så jag får helt enkelt fortsätta med att fläta mitt hår efter varje gång jag duschat. Ekonomiskt och snällt för håret!


Brrrrr

\\      DATE: 2011-10-21  ♥  TIME: 14:34:32    -   KOMMENTERA      //

 

Hej på er alla! Idag är det riktigt kallt är hemma, så jag har klätt mig med extra mycket kläder idag. Haha!

Ont i halsen har jag också, vet inte om det beror på en fin förkylning eller om det kan vara på grund av möglet vi hittade för någon dag sedan i våra fönster. Har haft ont i halsen varje morgon när jag vaknar, men sen har det försvunnit under dagen. Men icke idag. Ska dricka en kopp té sen när jag kommer hem, för att jag ska nämnligen gå iväg och möta min käre vän nu som slutat jobba för dagen.

See yaaa!


Sliten

\\      DATE: 2011-10-20  ♥  TIME: 22:50:51    -   KOMMENTERA      //


Hej på er!
Jag kom hem från jobbet för en stund sedan. Tänkte ta något att äta och sen krypa i säng och se några avsnitt av sjukhuset.

Vi har haft problem med vårt internet idag. Mellan elva och nio låg det nere, men till min lycka var det igång när jag kom hem. Längtar tills jag kommer över gränsen till Sverige så att jag kan använda min iPhone lite mer när jag är ute. Känner mig så handikappad utan 3G på telefonen. Visst kan jag sätta igång det här, men då väntar en fin räkning sen... Hehe.

Men något att äta var det. Vi hörs imorgon vänner och då är det FREDAG!! :)


Sjukhuset

\\      DATE: 2011-10-19  ♥  TIME: 21:01:05    -   KOMMENTERA      //

Här hittade jag bilden

Idag har jag fördrivit någon timme genom att titta på Sjukhuset på TV3-play. ↑

Jag tycker att det är ett jätte bra program och det är intressant att följa. Som lite plus i kanten lär man sig ju lite saker samtidigt. Inte helt fel!

 

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har inte känt mig på topp heller... Sovit oroligt i natt osv.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Ska nog titta på ett avsnitt av sjukhuset. Seee uuu people!RSS 2.0