I remember me

\\      DATE: 2011-05-29  ♥  TIME: 00:10:48    -   KOMMENTERA      //
Sitter i min goa säng och lyssnar på fin musik på Spotify. Skall snart försöka att sova eftersom jag skall upp tidigt imorgon. Det är en heldag med släkten på gång. Jag har inte riktigt hängt med i planerna, men jag vet att vi skall åka bil och äta mat tsm någonstans. Hörs imorgon!


Bilder tagna av mig med appen instagram för iPhone


Inbjudan till bloggsvar

\\      DATE: 2011-05-27  ♥  TIME: 15:09:09    -   KOMMENTERA      //

Är det någon som vill ha en inbjudan till bloggsvar.se?

Har en inbjudan kvar, så först till kvarn!
Måste bli av med inbjudan idag...


Sista pluggkvällen!!!

\\      DATE: 2011-05-25  ♥  TIME: 20:21:22    -   KOMMENTERA      //
Ikväll sitter jag och kämpar med mitt muntliga tal som jag skall hålla imorgon. Det är den sista delen i nationella Svenska B. Temat är tecken och signaler och jag tänkte prata om fördomar. Problemet är att jag ännu inte vet vad jag skall säga. Allt låter så fel och töntigt när jag pratar om det... Jag har i alla fall valt ut tre bilder som jag tänkte prata om. Men jag får kämpa vidare! (har inget val.. )

Angående rubriken så kom jag på idag att denna kväll är den sista kvällen som jag sitter och pluggar! Känns helt sjukt. Börjar inse att studenten ligger galet nära...!

Tisdagskväll

\\      DATE: 2011-05-24  ♥  TIME: 21:15:57    -   KOMMENTERA      //
Jag sitter och kämpar med min naturkunskapsuppgift. Den skall vara klar imorgon och jag har ännu en hel del kvar. Suck.. Dock skulle vi få lektionen på oss imorgon också men jag känner att jag helst vill bli klar med den ikväll så att jag bara kan rätta fel och fylla på osv imorgon.

Idag hade vi redovisning av vårt rehabilitering- och habiliteringsarbete för OPvux. Min grupp och jag hade gjort ett rollspel om benbrott som vi visade upp. Jag tyckte att det gick väldigt bra för oss, många skratt från publiken vilket var precis vad vi ville ha!

Nu skall ja fortsätta med min uppgift så att jag kan få gå och lägga mig snart, är jätte trött!


Källa


SHM - Save the world

\\      DATE: 2011-05-22  ♥  TIME: 19:26:40    -   KOMMENTERA      //

Har sett denna musikvideo om och om igen under hela dagen. Jag tycker att låten är jätte bra, men att höra låten tillsammans till videon gör bara allt så mycket bättre. Har du inte sett videon, GÖR DET!

"Nyheter är coolt"

\\      DATE: 2011-05-22  ♥  TIME: 17:24:55    -   KOMMENTERA      //
Vet du vad som gömmer sig i ditt smink?

\\      DATE: 2011-05-22  ♥  TIME: 15:10:50    -   KOMMENTERA      //

Detta skall i alla fall jag ta reda på! I naturkunskapen håller vi på med en uppsats om miljön, och i del 2 skall man skriva om hur ens livsstil påverkar miljön. Jag tänkte skriva om hur kosmetika påverkar miljön och även lite hur den påverkar oss. Tänkte dela med mig lite av allt det jag hittar här på bloggen sedan.

 

Googlade runt lite igår och blev äcklad och skrämd av det jag hittade. Läste bland annat att ett ämne som min mascara innehåller lagras i kroppens fettvävnad. Känns ju inte så där jätte trevligt.


A walk to remember

\\      DATE: 2011-05-22  ♥  TIME: 01:35:58    -   KOMMENTERA      //
Ikväll tänkte jag ha en bloggarkväll, men det blev inte riktigt så. Jag såg på en film med familjen ist - A walk to remember.
Så fin och söt film, skulle inte tacka nej till att ha honom som min pojkvän!

Heja Sverige!

\\      DATE: 2011-05-14  ♥  TIME: 11:59:30    -   KOMMENTERA      //
Hejsan hoppsan!
Om cirka en timme skall jag åka in för att "jobba" den sista kvällen på min praktik. Snyft! Men jag får hoppas på att jag kanske kan få jobba där i höst. För att få vara där och samtidigt tjäna pengar hade inte varit helt fel. Haha!

Eftersom jag slutar halv tio ikväll finns risken att jag inte kommer att hinna se Eric Saade nummer. Men jag hoppas hoppas hoppas, för att hans låt är bäst av alla dom som jag har hört och sett i alla fall.

Här hittade jag bilden


God natt

\\      DATE: 2011-05-14  ♥  TIME: 01:18:28    -   KOMMENTERA      //


Torsdagen den 12 maj

\\      DATE: 2011-05-13  ♥  TIME: 17:40:33    -   KOMMENTERA      //

Igår hade jag/vi sista delen på nationella i Engelska B. Först ut var det reading som gick sådär och sen var det listening. Listening var jätte svårt och det gick sämre än sämst. Skall bli intressant att se hur betyget påverkas av nationella proven..

 

Efter skolan följde jag med Josefine hem. Vi tog en promenix med hennes hund och handlade mat. Vid tio i två var jag vid tandläkaren på mitt sista gratisbesök. Där fick jag genomgå en rutinkoll på gaddarna och sen fick jag gå en tipspromenad med frågor som självklart handlade om tandvård.

 

När jag var klar där åkte jag hem till Josefine igen och somnade på hennes säng. Gött! Vid halv sex kom Maria och Emma hem till oss och så åkte vi och köpte kycklingspett på Joda. Resten av kvällen underhöll vi oss med "Med andra ord"-spelet och semifinalen i Eurovision.

 

Källa


Tisdag

\\      DATE: 2011-05-10  ♥  TIME: 11:40:49    -   KOMMENTERA      //
Nu är jag hemma igen. Har varit iväg och besiktat bilen som gick igenom utan några större problem. En lampa fram hade tydligen slutat att fungera, vilket kändes lite konstigt då vi kollade alla lampor igår. Men så kan det gå!

Jag tänkte att jag snart skulle gå och fixa något att äta, för att sedan åka in mot stan igen. Har hittat en ev. studentklänning som jag hoppas ännu finns kvar och måste prova. Börjar bli dags att försöka att hitta klänningen nu, känner mig bara mer och mer stressad över allt som har med studenten att göra. Desto mer jag får gjort, desto mindre stressad behöver jag vara över allt som har med studenten att göra.

Jag hoppas att ni får en trevlig dag och njuter av solen!
Själv skall jag "jobba" (praktik) i eftermiddag och ikväll. Men det skall bli kul! Ha det bra!

We<3it

Helt crazy!

\\      DATE: 2011-05-10  ♥  TIME: 00:16:14    -   KOMMENTERA      //
Tänkte klämma in ett inlägg innan jag skall sova, så här kommer det ett!
Idag var det dens sista måndagen då jag gick full dag, underbart då måndagen är den tråkigaste dagen i skolan på veckan med långa och tuffa lektioner! Känns mycket bra, och det är ett tecken på att studenten närmar sig med storsteg. Helt crazy!

Imorgon skall jag tillbaka till min bästa praktik igen. Skall "jobba" mitt första kvällspass, så det skall bli intressant.

Men nu skall jag stänga av datorn och sova. Måste upp tidigt imorgon för att ev. besiktiga bilen. Hoppas att jag slipper, men troligtvis blir det så att jag får åka. Vi hörs!


Eurovision 2011

\\      DATE: 2011-05-08  ♥  TIME: 12:11:02    -   KOMMENTERA      //
Mina systrar satt och kollade på "Inför Eurovision song contest 2011" på tv när jag kom ner. När jag satte mig ner i soffan med min frukost hade programmet redan hållit på en stund, så jag fick inte se så många låtar. Men den låt som "juryn" gav högst poäng till tyckte jag var helt okej! ↓Jag fick även se en liten bit av Tysklands låt. Det är Lena som sjunger i år igen. Dock håller inte årets låt samma klass som förra årets vinnarlåt. Detta bidrag föll mig inte alls i smaken och jag tycker att den är ganska kass.. ↓


Update

\\      DATE: 2011-05-07  ♥  TIME: 23:39:29    -   KOMMENTERA      //
Jag märkte för några dagar sedan att headern, min bakgrund, profilbild mm. hade försvunnit ifrån bloggen. När jag märkte det orkade jag inte fixa i ordning det, men nu har jag lyckas få ordning på det igen. Fick ladda upp bilderna på en annan sida och då funkade det. Så nu skall allt se bra ut


RSS 2.0