Jobb och jordgubbar

\\      DATE: 2011-06-30  ♥  TIME: 22:07:16    -   KOMMENTERA      //

 

Sitter hemma i soffan och tar det lugnt. Skall jobba dubbelpass imorgon (7:00-20:00). Kommer att bli tufft, men har gjort det förr och då gick det bra. Så skall strax hoppa i säng och sova så jag orkar med dagen imorgon. Men det skall inte vara några problem.

Nu skall jag äta lite jordgubbar med mjölk. Det måste vara bland det godaste och bästa som finns


Sommar för mig

\\      DATE: 2011-06-30  ♥  TIME: 18:52:09    -   KOMMENTERA      //

Sol och bad

\\      DATE: 2011-06-29  ♥  TIME: 22:47:18    -   KOMMENTERA      //


Två bilder ifrån dagen då jag och min ena syster åkte till stranden.
Varmt var det, men det var iskallt i vattnet! Så jag solade mest. Gött att vara ledig! Hihi, men imorgon skall jag jobba igen. Ett dagpass 7:30-14:15 om jag inte minns fel. Måste nog kolla upp tiden innan jag går till sängs! God natt på er!

Liten onsdagsuppdatering

\\      DATE: 2011-06-22  ♥  TIME: 22:47:03    -   KOMMENTERA      //
Nu har jag börjat jobba enligt mitt schema. Hade första dagen idag och det var en mycket lugn och bra dag. Skall jobba dag-tur imorgon igen, så borde verkligen sova nu om jag kunna vakna imorgon bitti. Höll knapp på att vakna av alarmet i morse..

Imorgon jobbar jag ett lite längre pass eftersom det är APT-möte någon gång efter lunch. När mötet är slut skall jag möta upp Maria och så skall vi gå en runda på stan. Jag behöver hitta något att ha på mig på midsommar. Får hålla tummarna för att jag hittar något bra. Skulle vilja ha ett par nya skor och en fin tunika. Hoppas hoppas!

Men nu säger vi god natt!


Tisdag

\\      DATE: 2011-06-21  ♥  TIME: 22:27:00    -   KOMMENTERA      //

 

Hellu!

Imorgon börjar jag jobba första dagen på mitt schema. Så jag skall snart gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon bitti. Fick hoppa in och jobba natt i nättras (natten mellan måndag och tisdag). Skulle sitta vak för en boende som var jätte dålig. Dock var det lugnt under natten så jag gick hem vid två. Fick hjälpa de andra i personalen med att städa lite också eftersom att man blir så trött av att sitta still.

 

Dagen idag har varit lite smått seg, jag gick upp vid åtta för att vara med på invigningen av den nya affären och sen åkte jag hem och sov en stund. Resten av dagen har jag skjutsat familjemedlemmar hit och dit och nu ikväll har jag spelat The Sims 2. Gjorde en Emilia, en hund Shiva och byggde ett nytt hus. Skall fortsätta med och spela imorgon om jag orkar och får tid. Men nu skall jag dricka en kopp té och sen sova. Ciaoo!

 

 

Två bilder ifrån mitt sims ikväll


Godmorrn!

\\      DATE: 2011-06-20  ♥  TIME: 11:13:46    -   KOMMENTERA      //
Godmorrn!
Har precis ätit lite frukost och skall snart börja fixa i ordning mig inför att åka in till ett möte på jobbet. Skall bland annat få deligering så att jag kan ge ut medicin i sommar. Jag hoppas även på att vi skall få fika, haha!

När mötet är slut skall jag ner till sjukhuset för att hälsa på min avdelning där jag hade praktik och även hälsa på Rebecca som har fått jobb där. Håller tummarna på att dom har en lugn dag så att jag inte kommer och stör dem mitt i allt arbete. Men har jag tur lyckas jag komma precis i fikat, så då har dom nog tid att prata lite.

Nu skall jag sätta lite fart här hemma så att jag blir klar i tid. Måste även ringa till pappa och fråga om jag kan få låna hans pärla, då min bil inte vill starta. Anyway, ha en bra dag!

Vårflippen

\\      DATE: 2011-06-17  ♥  TIME: 00:13:01    -   KOMMENTERA      //
Jag skulle bara kolla min skolmail lite snabbt bara för att se om det hade kommit något nytt meddelande. Inkorgen innehåll två olästa brev och i ett av mailen hittade jag en länk till denna ↓ film som några av mina lärare har gjort/deltar i. Haha! Lite kul ;)


Bloggtips - AnnasBazaar

\\      DATE: 2011-06-16  ♥  TIME: 11:40:00    -   KOMMENTERA      //


Tisdag

\\      DATE: 2011-06-14  ♥  TIME: 14:17:01    -   KOMMENTERA      //
Men musiken på hög volym skall jag snart sätta igång med att baka inför min studentmiddag på söndag. Jag skall göra hemgjord glass. Mums! Lite jobbigt bara att man skall sära på äggvitan och äggulan, det är något som jag Inte är bra på. Skall bli intressant och se hur många ägg det kommer att gå åt. ;)
Men nu måste jag sätta fart, skall baka tre stycken!

Haha, den här hemsidan var det någon som skrev om på Twitter. Lite (mycket) kul om man har tråkigt!
{Länk}

Update 19:53

\\      DATE: 2011-06-13  ♥  TIME: 19:53:26    -   KOMMENTERA      //
Tänkte bara säga att jag lever och att jag skall fixa lite roliga inlägg åt er snart!
Just nu håller jag på och städar mitt rum, men så fort det är klart skall jag plocka ihop ett inlägg som jag har velat skriva väldigt länge nu.
Finns det något som ni vill att jag skall skriva om?   Hörs snart igen! :)

Nytt inlägg

\\      DATE: 2011-06-08  ♥  TIME: 01:57:53    -   KOMMENTERA      //

Anledningen till varför jag publicerar detta inlägg är för att de som följer den bloggen skall se att det finns ett nytt inlägg att läsa.


Liten uppdatering

\\      DATE: 2011-06-08  ♥  TIME: 01:29:44    -   KOMMENTERA      //

Bilden har jag lånat ifrån abc.com

 

Jag gillar Grey's Anatomy. Det var ren lycka när jag förra veckan hittade sjätte säsongen för 199kr på Expert. Så där har ni en anledning till varför jag inte uppdaterar (ser alltså på grey's..), men den största anledningen är faktiskt att jag är mitt uppe bland allt studentfirande! Förra onsdagen var det mösspåtagningen och i söndags var det kortege och studentbal. Balen var grymt kul, dansade med trevligt folk tills det inte gick att stå på fötterna. Men det är så det skall vara, och nu taggar vi inför studenten på fredag!RSS 2.0