blöt hund?

\\      DATE: 2010-05-31  ♥  TIME: 18:34:10    -   KOMMENTERA      //
Trevlig dag med sugit väder! Sista historia lektionen höll på i tjugo minuter och sedan var vi fria. Känns super bra, men jag vet inte om jag skall vara nöjd med mitt betyg eller inte..

Idag hade jag körlektion klockan tre, så det var bara att gå i regnet till körskolan. Kom dit mer våt än torr! Själva körningen gick bra. Jag fick göra en tvärbromsning. Haha, jag var inte beredd på att bilden skulle stanna så fort! Hahaha! Men nu skall jag göra det sista rycket med mitt hemprov. Later!


Jag bjuder på lite sol i detta regn väder!

mors fina dag!

\\      DATE: 2010-05-30  ♥  TIME: 21:42:30    -   KOMMENTERA      //
Gaaalet trött är jag, så jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Imorgon är det sista historielektionen (YEEEEEEEEEEES!!!!) och sen har jag och emma våran redovisning av snäckfeber på sjukvården. På matten hoppas jag att han har rättat klart våra nationella så att jag kan få reda på mitt resultat. Sen får jag inte glömma att jag har körlektion klockan tre. Mycket som händer imorgon känner jag, så det är bäst att hoppa i säng nu.

God natt!

sen kväll

\\      DATE: 2010-05-30  ♥  TIME: 00:55:20    -   KOMMENTERA      //
Grattis Tyskland till vinsten! Jag vet dock inte riktigt om jag skall tycka om låten eller inte..

Klockan elva ikväll åt jag årets första rabarberpaj. Jag lyckades väldigt bra med den pajjen för att den var väldigt god. Men nu skall jag nog ta och sova. Imorgon blir det full rulle hela dagen då släkten kommer hit och sen måste jag plugga. Så god natt!

Lite mera lek i photoshop. Bilden är tagen och redigerad av mig.

rubrik?

\\      DATE: 2010-05-29  ♥  TIME: 00:08:13    -   KOMMENTERA      //Jag har lekt lite med photoshop denna kväll.

Har inte sett någon tv alls, så om det skall diskuteras om talang kommer jag inte hänga med. Men så ska det va ibland. Ibland..

Jag har inget vettigt att skriva. Börjar känna mig trött nu så funderar på att göra mig i ordning inför träffen med John Blund. Imorgon är det full rulle hela dagen så det är nog bäst att kila nu. God natt people!


almis

\\      DATE: 2010-05-28  ♥  TIME: 13:40:31    -   KOMMENTERA      //
ojjojjojj, nu var det nästan en vecka sedan jag skrev. Niceeeee!

Just nu sitter jag i alla fall nere på Almedalsbiblioteket med ett par knasiga kompisar och pluggar. Vi har hyrt ett fint litet rum. Jag håller på med min svenska uppgift och de andra gör lite av varje. Snart skall jag köpa en glass, om ni vill veta alltså! Hej så länge :)

just like me

\\      DATE: 2010-05-22  ♥  TIME: 00:32:49    -   KOMMENTERA      //
22 maj och den första bondbrännan är fixad! Så himla snyggt! Ååå btw, mitt face är rätt så nice det med. Men det är så skönt att sommaren har kommit nu. Imorgon skall jag sola massor eftersom att det skall bli sämre väder ett tag nu. Bäst att passa på.

Det är så skönt att vara klar med matte nationella. Provet vi fick idag gick bra, kändes i alla fall bra. Har dock ett slarvfel men det kan jag leva med.

Lille Maria följde med mig hem efter skolan. Vi stekte en stund på studsmattan och hon fick lära sig att leva "frida-liv". Det var kul! Ikväll har vi sett på tv och film, samt att vi grillade god mat som vi åt ute.

Men nu orkar jag inte skriva mera. Upptäckte att mitt förra inlägg innehöll massor av stavfel, men det får ni tyvärr leva med. Men det är så det ska va, eller? ;)

GLADIATOR

\\      DATE: 2010-05-19  ♥  TIME: 16:20:02    -   KOMMENTERA      //
Idag blev det ingen skola. Jag mådde inge bra i morse så jag stannade hemma. Sov till halv tio och letade sedan reda på en film att se. Det fick Gladiator. Galet bra film!

Nu i eftermiddag har jag inte gjort något speciellt heller. Så jag har egentligen ingenting att skriva. Nu skall jag hänga uopp tvätten som jag har glömt bort!


Smile!

\\      DATE: 2010-05-18  ♥  TIME: 19:28:04    -   KOMMENTERA      //Awww, jag vill också ha en hund som kan le!

OneRepublic

\\      DATE: 2010-05-17  ♥  TIME: 20:23:31    -   KOMMENTERA      //Åå, jag har glömt bort hur bra dom är! Sök på Spotify - OneRepublic .


Klockrent

\\      DATE: 2010-05-17  ♥  TIME: 20:06:36    -   KOMMENTERA      //
Haha, jag sitter på FACEBOOK och kollar runt. Vissa grupper (eller vad de nu kallas) är så klockrena!! Här är några:

- Vi som undrar hur ekorren som satt i granen plötsligt hoppar från tallegren
- Tystnaden som uppstår när en rullstolsbunden person säger "Jag går nu"..
- När jag blir stor ska jag köpa en gul bil för att få se folk slå varann
- Vi som är så bra på brännboll att folk går fram för att se hur vi gör


56 dagar...

\\      DATE: 2010-05-17  ♥  TIME: 17:24:53    -   KOMMENTERA      //
Hejjj!
Jag hinner skriva ett litet inlägg innan maten är klar. Det luktar pannkakor i hela huset, mums!

Dagen idag har faktiskt inte varit så seg, men jag har hostat och snorat igenom den. Men så är det om man är förkyld, hoppas att jag inte har stört alltför många ;) Hihiii.

Imorgon har vi sovmorgon till kvart i tolv. Soft, men får se hur jag gör. Fixar jag ingen skjuts in måste jag ta bussen vi nio till skolan. Lite drygt jaa! Men nu är maten klar. Byyee!

Robin Hood

\\      DATE: 2010-05-16  ♥  TIME: 23:14:43    -   KOMMENTERA      //

Det blev bio ikväll. Klockan sex satt vi i biosalongen och väntade på att Robin Hood skulle börja. Filmen var helt okej, början vara bara lite rörig med alla namn och platser. Men slutet tog sig och detta är en typ av film som jag gillar.

Innan filmen åt vi mat på Etage. Jag tog kycklingspett och potatisklyftor. Gott var det, men inte så mycket mat för de 175kr som de kostade..

Nu skall jag sova, imorgon är det en lååååång och seg måndag som väntar. Suck.. Vi hörses!Han som spelar huvudrollen, Russell Crowe, spelar även hudrollen i en av mina favoritfilmer Gladiator. Men jaa, det är faktiskt samma regisör/manusförfattare (har inte riktigt koll!) till båda filmerna.


Dagens..

\\      DATE: 2010-05-16  ♥  TIME: 13:17:35    -   KOMMENTERA      //
God dagens!
Jag har egentligen inget vettigt att skriva. Så jag gör en lista i stället! :)

Dagens humör: Glad och trött
Dagens mående: Lite hostig men annars bra
Dagens borde:
PLugga arbetsmiljö och körkorts teori
Dagens frisyr: En slarvig knut
Dagens smink: Har inget smink
Dagens klädsel: Mjukiskläder
Dagens planer: Förutom att plugga finns det planer på att se bio. Robin Hood!
Dagens materiella vill ha: Massor av pengar så att jag kna köpa allt jag vill ha
Dagens fundering:
Blir det sol idag eller inte?
Dagens beroende:
Halstabletter
Dagens tråkigaste: Hm.. Det måste vara vädret, fast det är i och för sig skönt vara inomhus väder ;)
Dagens längtan: Sommarlovet
Dagens superlängtan: Körkortet! :)
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Har inte lyssnat på någon musik ännu, så denna får bli tom tills jag hittar någon bra :)


H&M

\\      DATE: 2010-05-15  ♥  TIME: 17:55:09    -   KOMMENTERA      //


busy days

\\      DATE: 2010-05-15  ♥  TIME: 17:24:53    -   KOMMENTERA      //
Heeeej! Har ni saknat mig?! Jag har nämnligen varit liiite busy de senaste dagarna så har inte bloggat.

I onsdag följde jag med Kolmodin hem efter skolan där vi gjorde oss fina inför Sävefesten. Fick skjuts in till Erica G och skulle göra oss i ordning där med resten av alla brudar, men pga av försenat schema fick vi gå till förfesten direkt. Där gjorde vi oss i ordning och åt skit god mat som HR killarna hade gjort! Kvällen blev jätte bra, men jag och Emma orkade inte gå ner till Hamnplan så vi gick hem istället. Men det hade tydligen inte varit något bra drag på Hamnplan så vi sparade 100kr!

I torsdags tog jag bussen till Tingstäde där mamma och co väntade på mig. Vi åkte då till 60års kalaset. Var trevlig med massor av god mat. Övningskörde sedan hem och sov en stund. Tog det sedan lugnt heeela kvällen.

Igår morse (fredag) ringer chefen ifrån Solrosen och väcker mig halv nio. Med någon muppig röst lyckades jag i alla fall svara. Hon frågade om jag ville jobba på kvällen eftersom att en vikarie var sjuk. Det kunde jag det, men snälla jag frågade även om det behöves personal till idag och det behövdes så jag jobbade idag med. Så kvällpass igår och dagpass idag! Sov hos min plutt igår eftersom att hon också jobbade. Vi hyrde en film men vi orkade inte se den... Ajja, det gick i alla fall bra.

Mamma hämtade mig efter jag slutat och jag körde hem. Solade en stund och nu har jag duschat. Får se vad som händer nu. Byye!


RSS 2.0