Vårtecken

\\      DATE: 2010-03-31  ♥  TIME: 21:28:24    -   KOMMENTERA      //

Idag hade jag en ledig dag ifrån praktiken. Min handledare tyckte att jag kunde vara ledig och de tackar man ju inte nej till. Men imorgon skall jag dit och även på fredag tror jag. Sen är det slut för denna gång.

Jag har fått ont i halsen, så jag hoppas inte att det är något mer på gång för att jag har inte lust att bli sjuk nu. På lördag skall jag hem till Rebeccis och fira hennes 18-årsdag. Trevlig värre ju!

Men eftersom att jag "jobbar" imorgon så skall jag gå och lägga mig. Men toaletten är upptagen och jag behövar duscha.. Orkar inte duscha klockan fem på morgonen. Ajjja, nu får jag gå och skynda på sega syster lite. God natt!

Idag tog jag en liten promenad, hittade en myrstack och blåsippor. VÅREN HAR KOMMIT! :D


Första mobilinlägget

\\      DATE: 2010-03-31  ♥  TIME: 13:27:10    -   KOMMENTERA      //

Hej! Jag har precis fixat så att jag kan blogga via mobilen! :)


god natt

\\      DATE: 2010-03-29  ♥  TIME: 21:10:50    -   KOMMENTERA      //
Hejhopp! Jag mår bra, men kroppen saknar ännu timmen som gick bort härrom kvällen. Men skall skriva klart här och sen gå och sova. Har sista praktikveckan nu, skönt. Men det kan bli ett sommarjobb där jag är nu, så de blir nog inte av med mig. Haha. Den här veckan skall jag vara bäst, jag skall bevisa för alla att jag kan sommarjobba där. Inte vara en elev, nej jag skall vara vikariepersonal. yeah!

Stockholmsresan var lyckad och rolig. Skall lägga upp lite bilder någon dag har jag tänkt. Lite saker fick jag med mig hem. Yes, en volume master, en klocka, tre tröjor, ett armband och ett pysselsätt där man får pyssla ihop ett armband. Även ett par vita tygskor hittade jag.

Nu är klockan över nio, så jag skall gå och sova så jag orkar gå upp tio i fem. Yeah! God natt!

sthlm!!!!

\\      DATE: 2010-03-26  ♥  TIME: 15:35:59    -   KOMMENTERA      //
Hello! Just nu sitter jag på hotellet och vilar benen. Fint hotell, ligger precis lagom nära all shopping.

Båtresan gick bra, men jag sov nästan hela vägen. Sen båtbuss, satt mest och tänkte på framtiden o så. När vi kom fram till centralen gick vi och lämnade väskorna på hotellet. Fick lägga de i något random rum. Kändes inte OK eftersom att min data skulle lämnas kvar. Vi fick inte tillgång till vårt rum försen klockan två. Men vi fixade min dator på ett hemligt sätt och sen gick vi och åt mat. Jag hann även handla ett "gör ett armband"-set på panduro. Fixar bilder ikväll.

På Åhléns City har dom 100kr rabatt på Björn Axéns Wolumaster, så jag skall köpa en sådan har jag planerat.

Nej, nu skall jag dra ner på staden igen. Får hitta syskonen och se om de vill följa med. BYEE!


Stockholmshelg med shopping och Grease! :)

\\      DATE: 2010-03-25  ♥  TIME: 22:14:07    -   KOMMENTERA      //
Imorgon drar jag till sthlm! Skall bli väldigt roligt. Jag åker upp med min kära familj. Vi skall bo på hotell, shoppa och se grease. Så jag hinner inte skriva så mycket mer eftersom att jag skall packa ihop det sista och sen gå och lägga mig. Datorn följer med och det finns gratis internet på hotellet så jag skriver imorgon.Idag fick jag se en död människa på riktigt. Hon såg så fridfull och vacker ut där hon låg på sin säng. Vila i frid lilla gumman

denna onsdag

\\      DATE: 2010-03-24  ♥  TIME: 06:54:43    -   KOMMENTERA      //
Hejhopp! Tror aldrig att jag har bloggat så här tidigt förut, men någon gång skall ju vara den första? ;)

Snart skall jag klä på mig och ta bussen till stan. Då blir det Risketta fram till tolv och sen skall jag hänga med Thompis till skolan. Sen halv två till nio är det praktik. Så no more bloggning idag! Ciaoooo!

18 år idag! :D

\\      DATE: 2010-03-23  ♥  TIME: 17:19:08    -   KOMMENTERA      //


jag är så himla glad!

\\      DATE: 2010-03-22  ♥  TIME: 21:15:03    -   KOMMENTERA      //
Nu vet jag vad jag vill, jag vet verkligen. Det känns så jävla bra. Jag skall verkligen klara detta, jag skall! Vägen dit känns lång, men jag skall göra detta. Måste bara skaffa typ 100 000 kr, men jag får jobba som fan och ta något lån men det kommer att vara värt det. JAG ÄR SÅ GLAD!

Jag vet att jag kan ändra mig, det är trots allt minst 1½ år kvar innan jag kan börja plugga men känslan som finns inom mig nu är obeskrivlig. Det är en mix mellan lättnad och lycka. De gillar vi, i alla fall jag! :)

Nu skall jag kanske berätta vad jag sitter och yrar om, jo. Jag skall utbilda mig till Hudterapeut. Jag vill hjälpa människor att må bra, men jag tycker även att det är roligt att göra folk fina. Att öppna något eget har alltid lockat och med detta yrke kan jag nå allt. Att göra olika behandling som innehåller allt ifrån ansiktbehandlingar, till massage och att få fixa med naglar, hur roligt låter inte det?! FETT KUL!

Nu skall jag bara:

- Skaffa pengar
- Välja utbildning
- Hitta någon att flytta upp med till sthlm...
- Gå klart gymnasiet så klart! :)Bild hittad på google.se


johan falk - leo gaut

\\      DATE: 2010-03-21  ♥  TIME: 20:52:20    -   KOMMENTERA      //Ikväll klockan nio på TV4 är det Johan Falk - Leo Gaut. Jag skall se den, tycker att filmer är ganska bra. Det är i alla fall mysigt att krypa ner i sängen och se på en film så här på söndags kvällen. Jag har ändå alltid så svårt att somna på söndagar eftersom att jag sover så länge på morgonen. Nu skall jag se vem som vinner Wipeout. God natt! :)


Zebra naglar á la Frida

\\      DATE: 2010-03-21  ♥  TIME: 20:40:14    -   KOMMENTERA      //
Igår kväll fick jag måla min lilla systers naglar. Hon hade visst sett när jag hade läst Ellinorak's blogg så hon vill ha Zebra naglar. [ Här hittar du har du kan göra egna zebraränder ]


Mitt resultat

Pappas dag!

\\      DATE: 2010-03-21  ♥  TIME: 19:59:43    -   KOMMENTERA      //

Idag fyller min pappa år, Grattis pappa! :)
Mormor och morfar var här och fikade med oss, trevligt. Men jag har tyvärr tillbringat dagen framför datorn, var tvunge att bli klar med ekonomiprovet idag. Så nu är jag äntligen klar, men har suttit helt galet så har ont i höger axel. Skall be mamma att knåda lite på den.

Imorgon är det Framtidsdag i skolan. Skall bli intresant att se vad de är, men det skall bli skönt att slippa de vanliga lektionerna. Tihiiiiiiiiiiiii.


Let's Dance!!

\\      DATE: 2010-03-19  ♥  TIME: 22:21:42    -   KOMMENTERA      //


bild ifrån TV4 + min text ifrån ps


Tygskor från DinSko

\\      DATE: 2010-03-18  ♥  TIME: 20:36:15    -   KOMMENTERA      //


min nya väska :)

\\      DATE: 2010-03-18  ♥  TIME: 20:16:43    -   KOMMENTERA      //


Clas Ohlson 249kr

Idag hade jag turen att hitta en fin och bra datorväska till min lille bebis (datorn..). Den hade många bra fack och kändes skyddande. Den finns även i rött!


Tänk om..

\\      DATE: 2010-03-18  ♥  TIME: 19:20:59    -   KOMMENTERA      //
Min nya drog!

Varför?! Jo, det går kanske maginfluensa på mitt kära praktikställe. En go o glad tant som jag har tagit hand om idag, gett någon kram och umgåtts med blev kanske magsjuk. Hon spydde inte, nej det kom åt andra hållet. Och jag är rädd att hon har smittat mig. Tänk om.. Skall nog ta lite mer vitpeppar.

Tänk om, tänk om, tänk om... Om man har blivit sjuk kommer symtomen mellan 12-48 timmar efter man har blivit smittad. VILL INTE!!!!


RSS 2.0