31 januari

\\      DATE: 2010-01-31  ♥  TIME: 16:22:13    -   KOMMENTERA      //
Nu är jag tillbaka! Internet är fortfarande inte helt hundra men nu funkar det i alla fall hyffsat.

Idag har jag kollat på när syster spelade final, de vann guld på straffar! Sen åkte jag hem för att kunna plugga på historian, men de gick inge vidare så jag hamnade här i stället. Nu skall jag nog ta en dusch och sen skall jag in till stan igen för att kolla på nästa final. Byye!

raww

\\      DATE: 2010-01-16  ♥  TIME: 13:37:21    -   KOMMENTERA      //
Jag håller tummarna att detta inlägg kan publiceras! Internet lägger nog förmodligen av när jag trycker på Publicera.

Idag ville jag åka in till Visby tränings center som hade öppet hus, men ingen kunde/ville följa med mig. Trist med tanke på att jag var så peppad att åka in. Så jag får väll plugga i stället... Snark. Ciaoo

SORRY!

\\      DATE: 2010-01-15  ♥  TIME: 21:20:51    -   KOMMENTERA      //
Förlåt för jätte dålig uppdatering men vårt internet har inte funkat som det skall denna vecka. Ber om ursäkt och hoppas att problemet ordnar sig :)

songs

\\      DATE: 2010-01-09  ♥  TIME: 01:06:44    -   KOMMENTERA      //
Utbudet på tv:n var inget att hissa flaggan för så jag rotade lite bland filmerna och hittade 10.000 BC. En riktigt konstig film.. Nu tänkte jag sova:)

Jag har suttit på youtube och på spotify och letat låtar, men hittar inget.. Ge mej tips! :)

zerooo

\\      DATE: 2010-01-08  ♥  TIME: 17:58:39    -   KOMMENTERA      //
Klockan tjugo i sex var det dags att hoppa upp i morse. Riktigt segt, men efter en dusch vaknade jag i alla fall till. I skolan har vi sett på film båda lektionerna, SOFT! Väntar med spänning på att få se klat Troja på svensklektionen.

Ikväll kommer det lite folk som skall äta mat här, så måste nog snart hjälpa till med att duka eller något. Men så länge jag hör dammsugaren sitter jag kvar här. Packa och fixa allt till imorgon måste jag också göra.
18-ÅRS PARTAAAJJ!! Var liiite taggad, men det försvann när tröttheten och huvudvärken smög fram. Suck..

snöstorm?

\\      DATE: 2010-01-07  ♥  TIME: 12:05:11    -   KOMMENTERA      //
God dag! Idag bär det av till staden för att hämta hem systers mobil och lite byte av olika saker. Jag skall tex. lämna tillbaka mina klackskor som jag köpte... Nu skall jag göra mat. Vad händer idag i snöstormen? :)

FILMKVÄLL!

\\      DATE: 2010-01-05  ♥  TIME: 17:36:12    -   KOMMENTERA      //

Ikväll är det dags för filmkväll. Först var det svårt att få tag på folk, men nu blir vi i alla fall fem stycken vilket är lagom. Vi skall äta mat först och sen blir de film hela natten lång! Nu skall jag hoppa i duschen innan Nathalie kommer.

Vad skall du hitta på ikväll? :)


ingen rubrik

\\      DATE: 2010-01-04  ♥  TIME: 23:05:26    -   KOMMENTERA      //
Denna dag har jag inte gjort så mycket, mest latat mig. Men man har ju lov?! Nu tänkte jag se på film med Malin&lLisa , 17again. Skiit bra film med snygging Zac Enfron i huvudrollen. HAN ÄR SÅ GRYMT J*****VLA SNYGG!
Lyssnar just nu på : Kent - Töntarna


100 inlägget!

\\      DATE: 2010-01-04  ♥  TIME: 16:58:21    -   KOMMENTERA      //
Hej. Nu har jag precis snabbstädat mitt rum och skall snart ringa en vän :)  
Idag har jag inte gjort något speciellt, spelat UNO med syster typ. Ikväll skall jag kanske åka skidor, men vi är inte säkra på om skidspåren är kvar eftersom att det har snöat hela dagen. Vi får se.

nyår

\\      DATE: 2010-01-04  ♥  TIME: 01:28:00    -   KOMMENTERA      //
Jag firade nyår hemma hos Maria med glatt folk! Vi lagade mat, vilket tog ca 2 timmar. Men gott blev det med hemgjorda potatisklyftor, kyckling och någon sås. Till efterrätt blev det bär med vitchoklad i ung. MEGA GOTT! Sen gjorde vi några lekar, pratade och hade trevligt. Vid tolvslaget var vi nere vid hamnen, men vi gick hem igen efter en stund. Hemma hos Maria åt vi (jag, Maria & Rebecca) upp efterrätten och allt godis och chips. (nästan.. ) Vi pratade och hade väldans mys! Sen hoppa vi i säng och sov till tolv (i alla fall jag!).

Nästa dag åt vi en god frulle, spelade spel och tittade på tv. Sen fick jag och Rebecca skjuts till busstationen och tog bussen hem. Sen sov jag hela kvällen. Puss på det!


Söndagskväll

\\      DATE: 2010-01-04  ♥  TIME: 00:13:53    -   KOMMENTERA      //Jag satt och pysslade lite i photoshop och fick fram den här bilden. Inte så avancerat men jag gillar resultatet. Nu skall jag lägga in bilder ifrån nyår. :)


yeay

\\      DATE: 2010-01-03  ♥  TIME: 14:23:46    -   KOMMENTERA      //
Idag fyller min mamma år. Hon fick en tunika av mig och mina syskon. Finfint! När som helst kommer det lite folk som skall gratta henne, så jag har egentligen inte tid att sitta här. Nu kom dom första. Jag lägger in bilder ifrån nyår ikväll. Ciaooo


RSS 2.0