sunday

\\      DATE: 2010-02-28  ♥  TIME: 15:01:30    -   KOMMENTERA      //

Jag är ensam hemma, men snart skall huset få vara helt själv då jag skall bege mig ut på en promenad. När jag kommer hem skall jag fixa en smoothie och fixa en ny design. Yeah!bus bus bus bus buuuuuus

 


LOOOOOOV!!!

\\      DATE: 2010-02-27  ♥  TIME: 00:02:55    -   KOMMENTERA      //
Hejsan hoppsan! Nu är det sportlov som gäller i en vecka och sen blir det praktik i fyra veckor och sen blir det ett lov till. Soft!

Just nu sitter jag och väntar på att finalen i curling skall börja. Sveriges damer är i final mot Canada. Men just nu visar de något annat och jag undrar vad de är för något de tävlar i nu. Tre och tre åker de runt på en isbana... Jätte onödig sport om jag får säga de själv.

Ajja, idag efter skolan gick jag och gymmade med min Maria. Vi pumpade på i nästan två timmar skulle jag tro. Sen drog vi till stan där vi fixade leggingsjeans och lite annat smått och gott.

Nu börjar curlingen, HEJA SVERIGE! :)

ensam hemma dag

\\      DATE: 2010-02-25  ♥  TIME: 13:06:07    -   KOMMENTERA      //
Idag sitter jag hemma och fryser. Mådde inge bra igår så jag valde att stanna hemma idag. Skall snart fixa lite mat till mig, men skall nog titta lite mer på reprisen av stafetten som gick igår kväll. SVERIGE VANN!!! Jag skall även baka bröd till mina syskon, de skall ha med sig det till fjällen. Snäll syster som jag är. Nu blir de omelett!

mjauu

\\      DATE: 2010-02-22  ♥  TIME: 20:06:30    -   KOMMENTERA      //

Jag sitter i min säng och myser med katten medans det faller stora vita tussar utanför fönstret. Gjorde nyss klart samhällsläxan, 43 ord skulle man hitta. Dock klarade jag det på 45min. Nu skall jag se Familjen annorlund samt ta en kopp te med honung. Bye!


mig och katten, bilder tagna med webcamen därav kvaliten. 

 


söndag

\\      DATE: 2010-02-21  ♥  TIME: 13:35:01    -   KOMMENTERA      //

Hola! Idag är det söndag vilket innebär söndagsångest. Jag skall snart sätta mig och börja plugga på Historian. BLÄÄÄÄÄ, jag är så omotiverad. Men om jag pluggar stenhårt så skall jag fixa mina naglar sedan.

Dagens what to do-list:

 • Plugga historia
 • Fixa naglarna
 • Äta tacos
 • Förhoppningsvis komma utanför dörren
 • Se OS
Onsdagen den 17/2

\\      DATE: 2010-02-17  ♥  TIME: 22:30:28    -   KOMMENTERA      //

Idag har jag:

 • Visat upp dansen på gympan, jag tappade bort mig. Fan!
 • Gymmat med Kolmodin.
 • Sett Anja åka ur störtslalom. AJJ!
 • Gjort något som jag aldrig gjort förut.
 • Pluggat social omsorg
 • Glömt min svarta tjocktröja på gympan.

Imorgon skall jag hitta min tröja och sen skall jag plugga dåre på social omsorg! HEJS!


Spotify tips!

\\      DATE: 2010-02-17  ♥  TIME: 22:25:38    -   KOMMENTERA      //
Jag har hittat en del grymt bra musik på Spotify. Så jag har jag fixat ihop en lista om de finns någon som vill lyssna.


Klicka på knappen/bilden för att komma till listan!


Lost

\\      DATE: 2010-02-15  ♥  TIME: 19:28:51    -   KOMMENTERA      //

The veil

\\      DATE: 2010-02-15  ♥  TIME: 18:47:02    -   KOMMENTERA      //
Det är så mycket jag måste/borde göra men jag har ingen lust. Jag har ingen lust att sitta här och gnälla, men samtigt är det Min blogg och jag har inte tvingat någon att läsa.

Dagen i skolan har varit seeeeg, och det finns ingen ginsta i någon just nu. Jag hoppas att alla piggnar på sig snart, det är jobbigt att se alla så.

Jag har hittat massor av musik som jag verkligen gillar, dock orkar jag inte fixa en spotifylista att lägga upp nu. Det får bli en anna gång ist.

Nu är frågan om jag skall orka plugga eller om jag skall skita i det..

All around me

\\      DATE: 2010-02-14  ♥  TIME: 21:09:13    -   KOMMENTERA      //
Nu skall jag bädda in rena lakan i sängen och sen skall jag sova. God natt!


I will rise

\\      DATE: 2010-02-13  ♥  TIME: 23:13:03    -   KOMMENTERA      //
Min fina vän Rebecca hade lagt upp en låt på sin blogg och jag måste bara säga; JAG ÄLSKAR DEN! Jag gillar verkligen låtar med känsla och djup i och denna låt fångade mig direkt!


I will rise - Chris Tomlin ♥


likee

\\      DATE: 2010-02-13  ♥  TIME: 18:17:53    -   KOMMENTERA      //

Idag har det kommit ännu mera snö, yees!      


fredagsmyys

\\      DATE: 2010-02-12  ♥  TIME: 23:39:57    -   KOMMENTERA      //
Idag efter skolan drog vi till gymmet. Jag och mina rebeccor gymmade i nästan två timmar skulle jag tro. Mega skönt! Sen tog jag bussen hem och fastnade framför tv:n. Lisa och jag fixade bakad potatis till mat och åt lite kola snören till efterrätt.

Denna dag har varit väldigt kall och ny snö har landat på den gamla snön. Maria åkte båten upp till nynäs och stackarn säger jag bara. Det hade gungat som tusan.. Just nu sitter pappa och syster på båten ifrån orskars och är nog i land snart. Hoppas att överfarten inte har varit allt för plågsam.

Jag är tyvärr väldigt trötter så skall titta film på voddler medans jag kryper ner under mitt varma täcke. God natt!


Aahhh, jag har en läskig typ leverfläck på benet som gör ont om man petar på den, den ser inte ut som en normal leverfläck utan är ljusbrun och "sticker utåt". Jag hoppas att den är borta imorgon!

torsdag

\\      DATE: 2010-02-11  ♥  TIME: 20:29:43    -   KOMMENTERA      //
Halluuuuu :)
Denna dag har varit en slappar&busar-dag! Vi hade studiebesök av en kille som gillade indianer, fick tillbaka religionsprovet och såg på film. När indiankillen stod och pratade drabbades jag av akuttrötthet.. Rebecca fick sitta och peta på mig för att jag skulle hålla mig vaken. När jag till slut ryckte upp mig satt jag och lekte med mitt tuggummi för att hålla mig vaken och vad händer? Jo, jag tappar tuggummit som fastnar i mitt hår. Vilket resulterade i att Maria fick klippa av en bit av mitt hår... Dock var det inte så mycket hår, men en bit var det i alla fall.

Denna kväll har jag lagat mat, tacopaj, och skickat busiga inspelningar till vissa. :)
Nu funderar jag på om jag skall göra i ordning en smoothie och titta lite på dumburken.. Imorgon blir det i alla fall gymmet med fina filurer!

"Snart har jag lärt mig att bromsa!"

\\      DATE: 2010-02-10  ♥  TIME: 22:02:51    -   KOMMENTERA      //
Ajjjooooaaajj, min kropp värker! Speciellt mina ben efter denna friluftsdsg på rävhagen. Klockan nio skulle vi vara där, och klockan nio var vi där. Jag och några gick ifrån öster till rävis(?!). Där fick vi börja med att åka skrillor i två timmar, kuligt. Snart har jag lärt mig att bromsa! Sen åt vi lunch och sen blev det skidor i ett muppspår. Efter skidåkningen fick jag skjuts till busstationen och tog två bussen hem. Väl hemma hoppade jag in i duschen, och drack sedan upp min varma chocklad! 
 
MOBILBILDER, därav kvaliten..


Kolmodin såklart!


Yeah

P.S. Jag ramlade faktiskt inte en enda gång! GREAT!RSS 2.0