yeeeaaah limerick!

\\      DATE: 2010-04-28  ♥  TIME: 09:02:37    -   KOMMENTERA      //
Hola! Nu sitter jag i datasalen igen. ;)

Vi har svenska, men jag är klar med det vi skall göra. Jag har gjort några limerickar av "mors lilla Olle"-sången. Här får ni ett smakprov! 

Olles mor var ifrån Västerås

Hon gjorde en riktigt god sås

Lilla Olle var ute i skogen

Fick han plötsligt så ont i bogen

Att han kräktes hovmästarsås

 
Att göra en limerick är inte helt enkelt. Den första meningen skall avsultas med ett geografiskt namn. Mening 1,2 och fem skall rimma på varandra och helst innehålla 8 ord. Mening 3 och 4 skall rimma på varandra och ha fem eller sex ord. Innehållet skall ockå vara lite knasigt och helt innehålla ett litet oväntat slut. Bara så att ni vet alltså :)

Back to work!

datasalen

\\      DATE: 2010-04-27  ♥  TIME: 12:59:31    -   KOMMENTERA      //
Heeeeeeeeej!
Jag sitter i datasalen och väntar på att något test skall ladda färdigt, men det är väldigt segt. Nu börjar det hända lite saker.

När denna lektion är slut har jag matteprov. Kan alla som läser hålla tummarna för mig mellan 13.45-15.00? Tack!  Matten är sista lektionen så efter den skall jag antingen hem eller så skall jag till almedalen. Får se vilket det blir. :)

Byee!

Tips!

\\      DATE: 2010-04-25  ♥  TIME: 22:42:07    -   KOMMENTERA      //
Nu är rummet klart och jag måste säga att det blev bra! :)
Dock är det lite möbler som skall få en ny färg men det får bli sommarens projekt. Jag har även gjort klart historia frågorna som är tills imorgon, matten hann jag inte med så jag får umgås med matteboken imorgonkväll. Nu skall jag hoppa i säng men först vill jag tipsa om ett par produkter som jag gillar.Först är det en rengöringsmousse, den är jätte skönt att tvätta sig med och jag känner mig alltid så len och fräsch efter jag använt den. Plus för att den luktar gott.
Sen använder jag ansiktsvatten för att stänga porerna och för att överflödigt fett skall försvinna. Gillar den också, blir inte så torr efter jag använt den som andra produkter gör.
Sist men inte minst, ansiktskrämen. Luktar gott och huden blir mjuk och go efter.

Produkterna säljs på apoteket och är liite dyra, men ändå inte farligt dyra. Jag tycker att de är helt värda att prova!
FFFFF - Fem av fem poäng blir det!

<3

\\      DATE: 2010-04-25  ♥  TIME: 00:25:35    -   KOMMENTERA      //
Innan jag skall sova måste jag bara få tipsa om en jätte fin och mysig låt!
I'll Be - Edwin Mcain <3
Lyssna på låten på Spotify ist, bättre ljud!

Pysseldagen

\\      DATE: 2010-04-24  ♥  TIME: 18:43:03    -   KOMMENTERA      //
Gooooder dag!
Jag sitter just nu på golvet och väntar på att Lisa skall bli klar i duschen så att jag kan få duscha, men hon är så seeeeeeg!

Idag har jag gjort liiite historia, hjälpt pappa och sen har jag börjat städa mitt rum. Jag håller även på att möblera om lite så att jag kan få in ett litet bord. Men snedväggar, element, balkongdörr, spegelvägg och garderobsdörren krånglar till allt lite extra plus att jag redan har massor av möbler i mitt rum. Hmm.. Jag för pyssla vidare efter duschen.

Imorgon har jag inte planerat något, skall fortsätta med mitt rum, men även plugga historia och göra lite matte. Ikväll är det sista delen av luftslottet som sprängdes så den skall jag se! Heejrå så länge!

ahhh, idag har jag äntligen lyckas koppla ihop datorn med min stereo så nu är det musik på hög volym!

nya håret

\\      DATE: 2010-04-22  ♥  TIME: 21:01:18    -   KOMMENTERA      //


Idag var jag hos frisören och gjorde slingor! Jag blev nöjd med resultatet men det är ännu lite ovant. Förlåt för att bilderna suger, men jag orkade inte fixa till dem klokt eller ta nya, men ni ser i alla fall en viss skillnad?
Om ni tittar på före bilden så ser ni att vissa slingor är längre än resten av håret, Don't ask! Haha ;) Men nu är det i alla fall jämt och fint! :)

Jag klippte bort allt slitet och klippte upp det lite extra. Sen duschade hon igenom mitt hår eftersom att det finns massa metallagringar i mitt hår pga vårt vatten här hemma (ofarligt att dricka!). Om hon inte hade duschat igenom mitt hår skulle det ha börjat koka när hon la i slingorna eftersom att färg+metall skapar en kokande reaktion. Men när hon sedan lägger i färgen i mitt hår börjar det koka! Så snabbt fick vi spola av färgen och sedan göra om det igen. När håret kokar geggar håret ihop sig och ramlar av. Men vi hann rädda det så snabbt så det blev inte så farligt. Men jag tappar lite tussar, men det kommer inte att märkas eftersom att mitt hår är så tjockt. Håret ser bättre ut IRL! :)

Nu skall jag se lyxfällan, byeee!

great!

\\      DATE: 2010-04-20  ♥  TIME: 22:11:35    -   KOMMENTERA      //
Jag fick övningsköra ikväll! Yeees, jag körde in till Rävhagen för att hämta Malin & Ida efter deras träning. Sen fick jag köra hem också. Det gick bra, inga större misstag men det är alltid nervöst att ha någon som inte tillhör familjen i bilen när jag kör. Ibland hörde jag ett "ojojj!" där bakom mig. Haha ;)

Men nu är jag redo för träffa John Blund. Har till och med duschat för hans skull. Tihiii. Jag fixade faktiskt en rekorddusch. Alla i familjen fick gissa hur lång tid det skulle ta för mig från att jag steg in på toan tills jag kom ut ifrån toan.
Så här gissade alla:
Mammma 17min
Malin 16 min
Pappa 15 min
Lisa 10 min

Och resultatet blev..... trumvirvel... 8 min 23sek!!!!!! ASBRA!! :D

Men nu skall jag läsa lite teori och sen sova. God natt! :)
Lååångt inlägg

\\      DATE: 2010-04-20  ♥  TIME: 19:15:53    -   KOMMENTERA      //
Om jag skulle beskriva dagen med ett enda ord hade det nog blivit fågel-fisk-eller mittimellan. Okej, nu är det kanske inte ett enda ord, men det beskriver dagen väldigt bra. Vi gör en lista, eller punktar upp som vi OP:are säger ;)

Fågel (topp)
Jag hade ett bra flyt på matten, även om vi satt i fel klassrum och väntade i typ en kvart på läraren, så gick det bra för mig.
Börjar sakta men säkert inse vad koordinatsystem är.

Jag fick brevet ifrån mitt sommarjobb. Skall jobba 30 dagar med en grym lön så det blir suuper!

Jag gillar våra diskutioner vid "mitt bord". Vi kan alltid koppla eller associera(hej stavning!) till olika knasiga saker. Alltid lika roligt!

Fyndade en god macka för 7kr i caffis! Ordinare pris 15kr

Mittimellan
Jag sommarjobbar på min 18-årsdag..

Fick reda på att det snart är dags för matte nationella.

Jag har hittat massor av fina saker på H&M som jag vill ha, men min budget håller inte med.

Fisk
Jag drömde en skit läskig mardröm i natt, vaknade av att jag typ skrek. Drömmen handlade i alla fall om att jag och min fina vän Rebecca staplade ved. När vi står där och staplar ved kommer det fram en tjock och trevlig man som vi senare bjuder in på fika. Helt plötslig hoppar mannen upp och börjar våldta min kompis. Men senare när mannen har försvinnit lyckas vi anmäla honom och få honom i fängelse. Så den natten skall jag och Rebecca sova på polishuset för att känna oss trygga. Mitt i natten vaknar vi att någon bankar as hårt på dörren och verkligen försöker att komma in. Jag hör att det är mannen som som våldtog Becca. Helt plötsligt blir det tyst och när jag tittar upp ser jag mannen. Åååå, jag bara ryser utav tanken! Men i alla fall så hade han ett baseballträ i handen som han börjar slå mig men medans han skriker dumma saker över oss eftersom att vi fick han i fängelse. Så här någon gång vaknar jag av att jag skriker/andas högt och är jätte varm. Hjärtat slog jätte snabbt och jag hade svårt att lugna ner mig innan jag kunde somna om.

En knapp på min mobil har slutat att fungera..

Ett tag i skolan mådde jag jätte dåligt, men det gick över som tur var!

glassssssigt!

\\      DATE: 2010-04-19  ♥  TIME: 20:47:49    -   KOMMENTERA      //

Hej!
Idag har jag övningskört med körskolan, ätit glass på hamnen med Sandra och Sanna och nu har jag precis renskrivit mina anteckningar om Dyspepsi (= Besvär i magsäcken och tolvfingertarmen) och IBS (=irriterad tjocktarm).

Det gick bra att köra på körskolan dock har jag problem med att få i ettans växel, lyckas alltid få i trean. Jag fick i alla fall backa, göra en säkerhetskontroll, köra i innerstaden och köra runt lite i stan på mitt dubbelpass.
På mattelektionen fick jag ett sms av Sandra där hon frågade om jag ville äta glass med henne och Sanna på glassbaren och jag ångrar inte att jag sa nej. Guud vad gott det var och sommarkänslorna yrde i kroppen. Like!
Men nu skall jag gå ner och dricka lite te och sen skall jag nog gå och lägga mig.
 


Jag åt strawberry cheesecake och trippelchoklad. Rekomenterar starkt!


rubrikbrist

\\      DATE: 2010-04-18  ♥  TIME: 23:08:44    -   KOMMENTERA      //
SHIIIIIIIT, KLOCKAN ÄR ÖVER ELVA OCH HÄR SITTER JAG!!!?
Inte okej Frida, men det är tur att jag har liiite längre sovmorgon imorgon. Skall ta bussen in vid nio och sen skall jag övningsköra. Sen bär det av till skolan för läxprov i latinska namn i sjukvård och sen matte.
Skriver mer imorgon.
God natt!


Converse

\\      DATE: 2010-04-18  ♥  TIME: 15:49:20    -   KOMMENTERA      //

Hej, jag övningsparkerar!

\\      DATE: 2010-04-18  ♥  TIME: 15:11:50    -   KOMMENTERA      //

Idag gick jag upp tidigt för att få övningsköra med pappa till mina kusiner. Allt gick bra och jag börjar känna mig trygg bakom ratten. Ingen panik i korsningarna längre. När vi kom hem fixade pappa så att jag kunde få träna lite på att backa.


Jag fick alltså först fickparkera mellan dunkarna, och sedan flyttade pappa på dem så att jag kunde backa in i mellan. Jag tyckte att det gick riktigt bra och imorgon skall jag öva på detta på bilskolan.


Jag satt i bilden och såg att det var rök fram vid motorhuven (?), men jag trodde att det var dammrök. Men sen när jag körde bilen lite frammåt insåg jag att det kom ifrån motorn.. Opps. När pappa och jag sedan undersökte saken så hade fläkten gått sönder.


lördagkväll

\\      DATE: 2010-04-17  ♥  TIME: 22:46:02    -   KOMMENTERA      //
Ojj, det var fyra dagar sedan jag skrev. Inte okej, men nu skriver jag i alla fall! :)

I onsdags var min klass plus några andra klasser uppe i Stockholm på en religionsresa där vi besökte Sikhernas tempel i Tullinge, en synagoga och sen var vi och nattade gudarna hos Harre Kristnas tempel. Jag lägger upp bilder i ett inlägg senare då jag måste fixa till några bilder. Men ni får klara er med en bild på mig och tjejerna så länge! :)Maria, Jag, Josefine, Rebecca, Emma, Rebecca & Erica.

tisdag

\\      DATE: 2010-04-13  ♥  TIME: 19:54:54    -   KOMMENTERA      //
Heeeeeeeej!
Klockan är snart åtta och jag kan inte fatta att tiden går så fort?! Jag skall ännu packa, duscha och fixa överraskningen tills imorgon. Har en timme på mig, för att klockan nio börjar House. Eller är det House ikväll? Ajja, nu skall jag sätta fart!

Om ni inte vet så skall min klass på religionsresa imorgon. Båten upp och sedan båten hem på kvällen.

sunday

\\      DATE: 2010-04-11  ♥  TIME: 22:04:59    -   KOMMENTERA      //
Just nu snurrar det en massa rysk revolution i mitt huvud. Jag har suttit hela dagen med boken i nyllet men inte har jag blivit klokare för det nej. Vi får se hur det går imorgon på provet eller vad de nu blir.

Okej, jag ljög lite. Jag har även kollat lite på lägenheter i Stockholm idag via blocket och sen har jag googlat lite och kollat på lite olika sidor. Det bästa hade varit att bo med en kooompis då man kan dela på hyran och sen slippa bo helt själv i en stad jag inte känner till. Jag gillar egentligen inte Stockholm, eller jo några dagar är okej men sen behöver jag hem till lugnet och tystnaden. Jag känner mig inte heller säker i Stockholm... Så det är därför jag vill bo med en kompis! ;) Men har jag tur så vill kanske min pluttis flytta med mig!


GE MIG SOMMAR NU!!RSS 2.0