APU dags!

\\      DATE: 2009-09-22  ♥  TIME: 11:31:03    -   KOMMENTERA      //
Shiiiiit, snart börjar jag på APUn.. Jag är jätte nervös och jag ganska stressad fasten jag inte behöver vara det. Har ju ganska god tid på mig och jag har redan fixat i ordning allt. Menmen..

Jag börjar klockan halv två och då skall jag vara utanför C3 och vänta in min handledare. Jag hoppas att jag slipper vänta länge.. Jag hoppas också att jag får fina kläder ;) Haha

Nu är det två timmr kvar tills jag börjar och jag skiiit nervös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

önska mig lycka till!!!!!

bloggdesign

\\      DATE: 2009-09-19  ♥  TIME: 17:52:29    -   KOMMENTERA      //

Bloggdesignen jag har nu har jag inte gjort själv, utan jag har hittat den på en sida där det finns gratis bloggdesigner. Jag skall göra en egen design när Natha har tagit lite bilder på mig.

Jag hjälper gärna folk med bloggdesign, men då får du skicka bilder och beskriva hur du vill ha den. (:


yeah :D

\\      DATE: 2009-09-17  ♥  TIME: 21:28:27    -   KOMMENTERA      //


Något för mig? (:


tankar...

\\      DATE: 2009-09-12  ♥  TIME: 21:45:53    -   KOMMENTERA      //
Snart börjar apu:n.. Jag är rädd, nervös och lite rädd till . Det kommer att bli bra, det skall bli bra men det känns inte bra. Har jag valt rätt?

12/9

\\      DATE: 2009-09-12  ♥  TIME: 21:43:30    -   KOMMENTERA      //Jag saknar dig busunge <3


.....

\\      DATE: 2009-09-12  ♥  TIME: 00:30:08    -   KOMMENTERA      //
Klockan är mitt i natten och jag är trött, trött trött. Skall stänga av datorn nu men kände för att skriva. Jag vet egentligen inte hur många de är som läser, men just nu skriver jag för att jag har lust.

Dagen idag var fylld med trafikkunskap, samtal till APU:n, skratt och massor av kramar. Jag slöt för dagen klockan 11.15 men var kvar i skolan tills 15.30. Ganska bra gjort va? Men vi pluggade, snackade och jag ringe till mitt praktikställe.

Angående apun, det kändes så bra, men nu är jag rädd. För er som inte vet så skall jag vara på C3 på lasarettet i fyra veckor. Det är kirurgavdelningen.. Men som jag brukar säga; Det löser sig. Jag längtar i alla fall till att få springa runt i sjukhuskläderna. Rebecca K skall vara på samma avdelning och Maria skall vara i närheten! WE LIKE!

Nu  skall jag sova. Imorgon skall jag plugga och förhoppningsvis övningsköra. God natt!

Bilder ifrån "blodprovstagning"

\\      DATE: 2009-09-09  ♥  TIME: 19:27:45    -   KOMMENTERA      //


Mig och bästa Maria


Putt i "arm"


7/9

\\      DATE: 2009-09-07  ♥  TIME: 20:35:30    -   KOMMENTERA      //
Hejsan hoppsan! Jag ligger i soffan och tittar på vänner med syster. Väldigt skönt.

Egentligen skulle  jag sovit kvar i stan i natt men eftersom att jag har haft ont i magen hela dagen bestämde jag mig för att ta bussen hem. Jag hoppas att värken försvinner i natt.

Idag i skolan tog vi blodprov på låtsasarmar. Det gick helt okej för mig, men det är mycket man skall tänka på. Rebecca K slulle lägga in bilderna på facebook men det har hon inte gjort. När hon gör det skall jag fixa in en bild på bloggen. Här kommer en bild på mig och min katt istället. Hejsvejs!

 


6/9

\\      DATE: 2009-09-06  ♥  TIME: 21:12:39    -   KOMMENTERA      //
Idag var det då match. Jag tyckte att vi spelade bra med våra tolv spelare, varav två inlånade. Trots det förlorade vi, men vi var bra.

Nu skall jag packa ihop sakerna, skall sova i stan i morgon kväll. Sen skall jag lägga mig i sängen och sova. Är trött och har lite ont i magen.. Inte bra.

Imorgon skall vi ta klassfoto och sen skall vi även ta blod prov på dockarmarna. Väldigt kul skall det bli. Men nu skall jag sova. God natt!


♥♥♥♥♥♥♥

\\      DATE: 2009-09-05  ♥  TIME: 23:14:31    -   KOMMENTERA      //


5/9

\\      DATE: 2009-09-05  ♥  TIME: 23:02:22    -   KOMMENTERA      //
Programmet jag laddade hem var konstigt så jag tog bort det.. Tråkigt, men så äre. Jag skall nog gå och lägga mig nu. Imorgon skall jag först se när syster spelar fotboll och sen på eftermiddagen skall jag spela fotboll. Vi hoppas på vinst. God natt!

5/9

\\      DATE: 2009-09-05  ♥  TIME: 21:31:38    -   KOMMENTERA      //

Hejsan hoppsan! Det är lördag och jag sitter här och häckar framför datorn. Ganska skönt faktiskt. Just nu sitter jag och tuggarpå lite torkad frukt och väntar på att ett program som jag håller på att ladda ner skall bli klart. 10% kvar..

Idag har jag inte gjort ett skit. Spelat Rollercoaster 3 med Lisa och sen tagit en promenad med mamma och Malin. När vi kom hem ifrån promenaden hjälpte jag mamma med maten samtidigt som vi lyssnade på gamla godingar ifrån spotify.

Skriver mera snart, programmet är snart klart!


Marteboljuset

\\      DATE: 2009-09-05  ♥  TIME: 00:30:05    -   KOMMENTERA      //
Vi skulle ju som sagt se Marteboljuset ikväll som vi fick aldrig se det. Vi tror att de berodde på att det var väldigt starkt månsken. När vi hade stått där en timme gav vi upp och åkte hem. Jag ligger nu i min säng och läser bloggar. god natt!

4/9

\\      DATE: 2009-09-04  ♥  TIME: 17:39:11    -   KOMMENTERA      //

Hejj. Nu är det fredag och det betyder helg. Sköööönt! Ikväll skall jag iväg till några bekanta och sen när det blir mörkt skall vi se marteboljuset. Jag hoppas verkligen att vi lyckas se det!

Idag i skolan hade vi trafikkunskap. Körkortet känns verkligen låååångt borta, men man får plugga på som en galning! Efter skolan skulle jag till stan med Rebecca T, men Maria och Josefine hakade på. De hjälpte mig med att hitta en jacka, vilket jag gjorde ganska fort. Jag/vi hittade en "skinnjacka" på Bik Bok för 599kr. Helt okej. Sen skulle alla hem så då mötte jag upp mamma och syster. Gick en stund på stan med dem, sen fikade vi och handlade mat. Sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här, men vi skall snart åka.

åå, juste. Jag köpte ett par vita Converse :D

  


3/9

\\      DATE: 2009-09-03  ♥  TIME: 22:42:44    -   KOMMENTERA      //
Dagen idag var lika rolig som alla andra dagar i skolan brukar vara. Maria var knas som vanligt och jag o Rebecca T garvade ihjäl oss på henne. Jag är så glad att jag har fått er som mina vänner, Rebecca T, Maria, Josefine, Rebecca K och Erika. Så roligt som jag har med er i skolan har jag aldrig haft förut!

Ikväll var det i alla fall träning. Det regnade hela träningen, ibland spöregnade det riktigt ordentligt! Sen började det att åska, så då avbröt vi träningen. Tack för det! Vi tränade ihop med ett yngre lag så vi var ganska många.

Men nu skall jag säga god natt till Maria som jag chattar med på msn och sen sova. Imorgon är det skola, sen stan med Rebecca och sen på kvällen skall min familj iväg på någon överraskning. Skall bli kul att se vart det bär av. Men nu skall jag sova så att jag inte somnar på trafikkunskapen. God natt!

Rebecca K, du&jag åå FARMVILLE :D


RSS 2.0