suck

\\      DATE: 2009-10-13  ♥  TIME: 20:52:10    -   KOMMENTERA      //
Hej.

Jag vill berätta om hur roligt jag har på min praktik, jag vill skriva om hur kul att det skall bli att åka till sthlm på höstlovet, jag vill skriva om hur mkt jag saknar mina fina vänner ifrån klassen. Det är mycket jag vill skriva om men jag orkar inte. Jag är helt slut. Det är så kul på praktiken att man springer runt och är överallt.

Jag skriver mera sen när jag får lust. Ciaoo

6 okt

\\      DATE: 2009-10-06  ♥  TIME: 15:41:15    -   KOMMENTERA      //
Fredag

\\      DATE: 2009-10-02  ♥  TIME: 16:02:23    -   KOMMENTERA      //
Har varit väldigt dåligt på att uppdatera nu så får att ta och bli bättre på det. Just nu sitter jag och dricker te och tittar på tv. Tyra Banks show.. Ganska tråkigt, men fick duga eftersom att jag skall sätta mig och plugga historia.

Måste bara berätta att jag trivs mega bra på praktiken! Bästa Kolmodin och jag är på C3 (kirurgavdelningen) och vi får göra en hel del kul. Vi har inte samma handledare men vi ses en hel del så lite saker gör vi tillsammans. Vi fick en jätte bra genomgång på puls och blodtryck av en läkare, så nu fattar jag äntligen! Jag har även fått se på vid olika undersökningar bland annat röntgen av huvud, undersökning av ögon, en undersökning av tarmen där man gick in med en slang med en filmkamera genom stomin (tarmen som har opereras och sitter på magen). Men det bästa av allt, JAG FICK VARA MED VID EN OPERATION!!! Dock var det ett litet ingrepp men ändå, skiiiiit coolt!

Nu skall jag plugga.. Den som är bra på antikens grekland och romarriket får gärna komma och hjälpa mig!

Hahah, såg precis kavlis (räkosten) nya reklam på tv..  Hahaha


Bebisen


Tanten..


Mc-killen.. (den jag precis såg :D )


RSS 2.0