måndag

\\      DATE: 2009-05-11  ♥  TIME: 17:59:32    -   KOMMENTERA      //

Hej hopp! Nu sitter jag här igen. Jag vetinte om det är posetivt eller negativit men nu sitter jag i alla fall här. Skall snart börja pyssla med Rebecca T's blogg. Blev klar med Admans blogg förra veckan så nu är det dags för nästa . Men jag fixar gärna designen men jag är världans duktig men jag kan nog få en snyggare än dom som finns att välja. Och övning ger ju färdighet.

Idag hade jag det sista nationella provet i engelska. Jag hade talking med Adman och Kolmodin. Det gick inte så bra eftersom att jag fick hjärnsläpp och orden som jag behövde mest försvann. Men dom andra var super duktiga! Men precis när jag började få igång hjärna kom läraren och sa att nu var tiden slut och jag fick inte ens prata klart. Då blev jag arg för att jag hade en bra mening på gång men nejhej, den får vi ta nästa gång..

Nu skall jag äta ungspankaka som syster har gjort. Hoppas på att den smakar bra. Vi hörs snart! Ciao!

Jag måste bara säga att jag går i en jätte bra klass! Jag trivs som fisken i vattnet och som handen i handsken. Jag har fått så många fina och roliga vänner. Tack för det flickor! (:


fredag

\\      DATE: 2009-05-08  ♥  TIME: 08:53:23    -   KOMMENTERA      //

Sitter just nu i skolan.. Har suttit här i en timma nu och kommer att sitta här i en timme tills vi börjar. Men det är tur att Rebecca T och Erica är här med mig.  Vi sitter och flummar oss, haha.

Idag efter skolan skall jag möta Angelica vid Åkermanska. Vi skall nog fika och ta en sväng på stan. Det skall bli jätte trevlig, har inte träffat henne på länge.

Ikväll skall jag inte göra något speciellt, blir nog att se tv med syster. Men det är skönt det med. I helgenhoppas jag på att jag kan få övningsköra lite och sova ut. KramRSS 2.0