ledig dag

\\      DATE: 2009-01-20  ♥  TIME: 13:55:55    -   KOMMENTERA      //
Japp, idag var jag då ledig. Väldigt skönt. Men jag skall snart iväg på fotbollsträning. Har egentligen ingen lust men det är kul när man väl är på plats.

Igår var då första dagen på Åkermanska. Det var läskigt eftersom att maginfluensan bor där nu. Ursch, jag som hatar när folk spyr. Men det var helt okej att vara där igår ändå, trevlig personal och de boende var charmiga. Fast just nu så känns det som om jag inte hör hemma där. Jajja, det blir nog bättre när jag lär känna platsen och alla där lite bättre.

Nu har jag lite saker jag måste göra innan jag skall iväg med  bussen till träningen. Ciaooo!


I morgon är det dags

\\      DATE: 2009-01-18  ♥  TIME: 22:47:45    -   KOMMENTERA      //
Hej! Jag mår bra. Bara trött och nervös inför imorgon. Yes, för att imorgon så börjar min APU. Det skall bli kul men jag vet ännu inte riktigt vart jag skall. hahah, men det löser sig i morgon. Det finns ju mobiler och det tackar jag för!

Jag sitter med min systers mini dator i min säng. Så med den kommer jag og att blogga mycket mer. och det är väll bra, eller? Jajja, nu måste jag sova. Önska mig lycka till inför i morgon! God natt!

APU dags

\\      DATE: 2009-01-18  ♥  TIME: 01:01:13    -   KOMMENTERA      //
Snart är det dags för APU. Det skall bli kul men jag är väldigt nervös. Klockan åtta på måndag skall jag möta min handledare utanför personalrummet. Men det är ännu inte helt säkert eftersom att det går maginflensan där. Så jag skall ringa i morgon och fråga om jag skall komma en annan dag i stället. Så vi får se hur det blir. Men det blir i alla fall ingen skola på sex veckor! skönt!!

Ny meny!

\\      DATE: 2009-01-14  ♥  TIME: 16:55:19    -   KOMMENTERA      //
Jag skall göra en nya meny så därför kommer jag att skriva en massa onödiga inlägg men det är bara för att jag skall kunna göra en meny. Hoppas att ni förstår.

Faith Hill - There You'll Be

\\      DATE: 2009-01-12  ♥  TIME: 20:11:11    -   KOMMENTERA      //


Den låten är det något speciellt med. Och det är faktiskt så att nästan allt som hon sjunger stämmer in på mig, för att jag känner så för en person.

yeah meee!

\\      DATE: 2009-01-12  ♥  TIME: 20:07:03    -   KOMMENTERA      //
Jag fick just ett sms där det stod att Tele2 fyllde 15 år och om man skickade vidare smset till femton personer så fyller dom på kontantkortet med 75kr. Men om jag inte minns fel så fyllde ju Tele2 25 år igår fick jag ett sms om. Konstigt. Men sen så har jag abonemang och då behöver jag ju inte skicka smsen vidare för att jag får ju ändå ingen påfyllning.

Jag blev precis klar med engelskan! Grattis till mig. Jag känner mig stolt, fast jag tror inte att det blev så bra eftersom att jag är så kass på engelska. Men men. Imorgon är det träning och det ser vi fram emot! Puss

motarbetad

\\      DATE: 2009-01-12  ♥  TIME: 17:42:48    -   KOMMENTERA      //
Hej hopp! Jag hoppas att allt är bra med er, här är allt ganska jobbigt just nu. Jag är trött och har otur hela tiden, glömmer saker och nya jobbiga saker dyker upp hela tiden. Ursch, jag blir bara tröttare och tröttare och allt jag vill är att sova. Men jag får hålla ut, som sagt jag går ju ut på en fem veckor lång apu nästa vecka. Det skall bli jätte kul. Jag ringde förresten min handledare förut. Han lät som en jätte trevlig prick och jag hoppas att han är det också.

Men nu måste jag skriva på mitt engelska arbete. Man skall skriva om svensk kultur, så först skulle man välja en tradition och skriva om den (jag valde julen) och sen skulle man skriva om något speciellt svenskt. Gissa vad jag valde som är speciellt svenskt? Ciaoooo!!

söndag och träning

\\      DATE: 2009-01-11  ♥  TIME: 15:12:42    -   KOMMENTERA      //
Då va det söndag, helgens sista dag. Idag har jag inte gjort så mycket, bara fixat naglarna. Om 50 min är det träning så jag måste börja göra i ordning mig nu. Jag hoppas att det kommer många som skall träna. Vad händer hos dig idag?

söta malin

\\      DATE: 2009-01-10  ♥  TIME: 23:52:32    -   KOMMENTERA      //
Jag sitter och leker lite med bilder i ett redigeringsprogram. Blir bara roligare och roligare eftersom att jag hittar nya funktioner hela tiden. Här är en bild på söta Malin som jag gjorde.


En bild som jag tog på balen i 9:an. Gamla tider.. ;)

denna lördag

\\      DATE: 2009-01-10  ♥  TIME: 21:46:46    -   KOMMENTERA      //
Härliga lördag! Jag blev väckt runt ett idag. Riktigt skönt att få sova ut. Jag har inte gjort något speciellt idag, mest tagit det lugnt men även plockat bort alla julsaker ifrån mitt rum. Skönt att få bort allt, men det påminner även om att det är så lång tid kvar tills dom skall fram igen. Men så är det.

Imorgon är det fotbollsträning. Det skall bli kul och skönt. Vi skall träna ute på grus och det är ingen favorit. Men så är det ibland, skall bli skönt sen när man kan börja träna på gräset. Det är sköna tider det. Hahaha.

is

\\      DATE: 2009-01-09  ♥  TIME: 17:50:00    -   KOMMENTERA      //

Jag har precis spelat lite The Sims 2 men nu knäppt av. Skall snart börja med att fixa i ordning mig inför ikväll. Har egentligen ingen ork att åka iväg men när man väl är på plats brukar det bli bra.

Idag har det varit väldigt halt, läskigt halt. Fast det var likadant igår. Tur att det finns vänner att stödja sig på. Hehe. När jag klev av bussen när jag kom hem lyste solen väldigt fint så jag tog lite bilder. Men tyvärr var det bara en som blev bra. Men nu måste jag pysa. Vad skall ni göra ikväll då? :)


orginalet


redigerad


Om ingenting

\\      DATE: 2009-01-09  ♥  TIME: 08:56:35    -   KOMMENTERA      //
Nu har jag fixat lite med designen. Blev ganska nöjd med tanke på att jag har gjort allt själv. Jag är inte riktigt klar ännu, skall fixa till headern lite och sen skall jag lägga in en text om mig själv plus en bild. Men eftersom att jag är i skolan kan jag inte göra det nu. Är det något som inte ser bra ur i din dator så säg till! Nu skall jag skriva på engelskan.

Om en timme börjar jag! Yeeeees!

ensam i skolan

\\      DATE: 2009-01-09  ♥  TIME: 07:57:32    -   KOMMENTERA      //
Suck.. Jag sitter ensam i skolan och tråkar. Börjar om ungefär två timmar. Jag får nog plugga lite,  men jag har ingen ork till det. Jajja, jag får ta mig samman.

Ikväll skall jag till goa glada släkten och fira morbror. Jag hoppas att det blir kul. Imorgon har jag inget planerat förutom att jag skall ha en lång och skön sovmorgon. Om det är någon som vill hitta på något så hör av er. ;)
På söndag har jag i alla fall träning.  Puss

Skit schema!

\\      DATE: 2009-01-08  ♥  TIME: 21:49:45    -   KOMMENTERA      //
Nu skall jag gå och  lägga mig. Jag är väldigt trött, så det skall bli skönt. Imorgon har jag sovmorgon men eftersom att jag inte har någon buss in till det så måste jag åka in till åtta. Jag säger bara JÄVLA SKIT SCHEMA!Imorgon är det först skola och sen skall jag hem och ringa till min APU-plats hade jag tänkt. Jag skall vara på Åkermanska (stavning) och det är en hemtjänstplats. Det blir nog kul, men jag är faktiskt lite nervös inför det. Men men, det blir nog bra. Sov gott!

vattengympa

\\      DATE: 2009-01-08  ♥  TIME: 19:31:26    -   KOMMENTERA      //
Jag har gått två dagar i skolan och är redan jätte skoltrött. Eftersom att vi (min klass) går ut på APU om cirkus en vecka så är det en hel del som skall göras innan... Suck.. Juat nu sitter jag och kämpar med engelskan men det går vekligen inte. Jag orkar inte och har verkligen ingen lust och motivition. Men jag får peppa mig själv med att säga att det är snart dags för APU.

Igår var jag ju vid tandläkaren och jag skall få ta bort tandställnigen den 22 januari. Jag är så glad! Det kommer att bli väldigt skönt att få sina tänder tillbaka. :) När jag var klar vid tandläkaren tog jag bussen in till stan och gick en sväng med Josefine. Jag köpte jeansleggings från Vero Moda, en tröja på Bik Bok och ansiktsprylar på Apoteket som det var halva pristet på.

När klockan börja närma sig 15.55 gick vi bort till busshållplatsen. Där fick vi vänta på den försenade bussen. Suck, jag som skulle samlas vid 16.15 för vattengympa. Menmen, sen när bussen väl komme så måste den åka en annan väg så det blir en omväg för mig och Josefine. Men när vi äntligen kommer fram så sitter alla glada fotbollstjejer och väntar på mig. Jag tycker inte om att komma sist, men det var ju inte mitt fel. Jajja, vi byter om och sen har vi vattengympa i cirkus en timme. Det var skönt och vissa grejjer var jätte jobbigt. Jag hoppas att det blir mera vattengypma med laget, för att det är verkliggen skoj att ha det med världens grymaste lag!


RSS 2.0