söndag

\\      DATE: 2009-04-12  ♥  TIME: 14:22:57    -   KOMMENTERA      //
Jag är trött, trött och trött. Har inte alls lust med någonting. Har i alla fall lyxkas att få hem Spotify och jag älskar det! Skaffa det ni om inte har det!

Just nu håller jag på med maten, väntar på att stekpannan skall bli vatm så att jag kan steka prinskorv. Till prinskorven blir det nuddlar. Det får duga, egentligen är jag inte alls hungrig men något skall man fylla magen med. Lisa håller på och dukar ute i det sköna vädret.

Ikväll vet jag inte vad som händer men jag hoppas att jag får vara hemma. Min familj är bjuden till mina kusiner men jag orkar verkligen inte åka dit. Hoppas att mamma tillåter mig att stanna hemma. Men nu måste jag plugga.

Vad händer hos dig ikväll då?

Spotify

\\      DATE: 2009-04-11  ♥  TIME: 16:54:57    -   KOMMENTERA      //
Hej alla glada människor! Hur är det med er idag? Jag mår i alla fall helt okej, känner att jag håller på att utveckla en huvudvärk. Inte speciellt kul med tanke på att jag skall grilla och ha filmkväll med kompisar ikväll. Hoppas att den släpper.

Idag har jag varit en sväng på stan där jag fick med mig tre par örhängen hem ifrån HM. Det kosta 20 kr allt som allt och det tackar jag för. Det var ett par svarta, ett par i silver och ett par turkos. Dom kommer nog att användas en hel del hoppas jag.

När jag var i stan köpte jag också Guitarr hero till vårt Wii. Specialpris på Claes Ohlsson  så jag och syster slog till. Jag har inte hunnit spela så länge sen jag kom hem eftersom att jag har varit tvungen att snygga till lite här hemma innan gästerna kommer.

Spotify.. Någon som kan fixa det till mig? Jag har letat som en galning och frågat runt lite men ack, inget napp. Syster sitter och frågar runt på sin msn nu och jag hoppas att hon har mer tur än vad jag har. Men om det nu sitter någon där ute som har det och skulle kunna tänk sig att ge mig en inbjudan skulle du bli årets hjälte! Hör av er med tips om det finns en hemsida eller person som delar ut gratis.

Tack och ha en fortsatt bra påsk!

Därbar dator

\\      DATE: 2009-04-11  ♥  TIME: 01:29:20    -   KOMMENTERA      //


Jag funderar på att önska mig en bärbar dator när jag fyller år. Jag har ingen aning om vad som är bra att ha i bärbar dator, system, minne, märke osv. Så lite hjälp och tips skulle inte sitta fel.

Jag tänkte att det kunde vara bra att få lite koll på det nu så att jag vet villken jag skall önska mig. Jag hoppas att det finns ngon som läser min blogg som kan hjälpa mig.

Tack till dig som tipsar!

Tack Gud

\\      DATE: 2009-04-11  ♥  TIME: 01:23:23    -   KOMMENTERA      //
Idag så fick jag övningsköra på en stor grus plan. Måste säga att det gick hyffsat och allt satt någolunda bra men sen när jag skulle köra på den riktiga vägen blir jag rädd och nervös och allt är borta. Så när jag hade parkerat bilden hemma i garaget (stavning) så hade jag max puls kändes det som. Jag tackade också gud för att jag och pappa levde och att bilden var hel.

När jag kom hem efter övningskörningen så satte jag mig vid datorn, loggade in på msn och pratade lite med Ida. Vi bestämde snabbt för att ses och ta mopparna till havet. Vid havet så tog vi, jag, Ida och syster Malin massa vår kort. Det var riktigt varmt och havet hade en underbart fin färg. Solen hade börjat sin nedgång och det gjorde allt bara ännu finare och härligare. Måste säga att det var riktigt mys där nere på stranden. Men sen när batterit på kameran och att det börjde bli kallt så bestämde vi oss för att åka hem. Jag och Malin stannade en stund hos Ida men sen kte vi hem och åt mat vid tv:en som visade talang.

Imorgon skall jag till stan. Jag vet egentligen inte vad jag skall göra där men det blir nog att handla dricka och godis inför den inplanerade filmkvällen som skall vara på kvällen. Jag hoppas på att det dyker upp lite roligt folk som har med sig bra filmer. Och jag får inte glömma, innan vi skall se all film så ska vi grilla. Det blir mums mums! Men nu måste jag sova, vet inte hur dags jag skall vara i stan imorgon.

Vi hörs

!
Låååångfredagen

\\      DATE: 2009-04-10  ♥  TIME: 13:37:01    -   KOMMENTERA      //
Ja, idag var det då långfredagen. Min dag började med att jag blev väckt och fick sen gå ut och leta efter mitt påskägg. Malin hittade mitt påskägg och trodde att det var hennes så jag slapp att leta så länge. Vid mitt påskägg låg också ett paket. I paketet låg ett svart linne och det var bra för att jag behövde ett.

Ikväll skall mamma och pappa i väg och se på bio och jag har funderat på vad jag skall hitta på ikväll. Men jag känner mig inte riktigt frisk så jag skall nog vara hemma och se på film med Malin och Lisa. Har ännu en film kvar att se som jag fick låna utav Nathalie.


Nu skall jag ner och hjälpa till med påsklunchen som vi skall äta snart. Det skall bli gott och jag är riktigt sugen på påskmust. Mums! Efter maten skall jag troligtvis övningsköra, så önska mig lycka till med det!

Glad påsk!

Glad Påsk

\\      DATE: 2009-04-09  ♥  TIME: 15:15:30    -   KOMMENTERA      //
Klockan är kvart över tre och de första påsk-kärringarna har varit här och fått godis. Jag visste inte att påsk-kärringar bar solglasögon? Det är kanske mode med det i påsk-kärring världen. Hihi, barn som är fyra år har härlig fantasi och det är jag glad för.

Just nu håller jag på och städar och påskpyntar, men för tillfället gömmer jag mig på mitt rum med Lisas minidator.
Malin kommer nog snart att hitta mig och fråga varför jag inte städar.. Om inte mamma hittar mig först... Suck.. Jag får nog ta mig samman och gå ner och hjälpa till.

GLAD PÅSK VÄNNER!

påsklov

\\      DATE: 2009-04-09  ♥  TIME: 00:44:28    -   KOMMENTERA      //
Hej!

Jag ligger just nu i min säng.
Skriver på Lisas lilla minidator. Ligger och funderar lite på morgon dagen, familjen Steen skall hit på mat och sn skall vi kolla igenom bilder sen resan i höstas. Det blir nog tevligt.

Har precis läst massor av bloggar,
mest sådana som kompisar skriver och gensat fick jag blogg lust. suck.. Ajja, nu skall jag sova. Glad Påsk!


RSS 2.0