God jul!

\\      DATE: 2014-12-24  ♥  TIME: 19:25:47    -   KOMMENTERA      //
 
Tittar införbi lite snabbt för att önska er alla en riktigt god jul! 

Nattfunderingar

\\      DATE: 2014-12-18  ♥  TIME: 00:26:06    -   KOMMENTERA      //
 
Bjussar på en bild jag tog i början på sommaren vid Blå lagunen på norra Gotland. Det hade inte suttit helt fel med lite värme, ledighet och sol just nu. 

Helg

\\      DATE: 2014-12-14  ♥  TIME: 14:04:00    -   KOMMENTERA      //
 
Bilderna ovan visar vad jag har gjort i helgen; plugga anatomi och bakat pepparkakor. Pepparkaksbaket är en årlig tradition i min släkt och under mina 22 år har jag nog aldrig missat en endaste omgång.
Degen är ju för jäkla god! 
 
Kommande vecka innehåller två seminarium, först ett om VFU:n och det andra är om nutrition. Vi har även två träffar i anatomin där vi ska diskutera olika frågor i grupp. Sista dagarna i skolan innan det blir tentaplugg för fulla muggar. 

Glödande tangenter

\\      DATE: 2014-12-06  ♥  TIME: 17:01:37    -   KOMMENTERA      //
 
 
Sitter och jobbar med två olika inlämningsuppgifter. Den ena inlämningen handlar om bra och dåliga faktorer som påverkar barns uppväxtvillkor. Den andra uppgiften baseras på våran sista VFU-dag på vårdcentralen samt en undersökning vi gjort bland tio personer. Dricker massa té för att göra lidandet lite mindre då det känns som om jag knappt kommer någonstans. Mitt mål är att bli klar med uppgifterna denna helg så jag kan lägga full fokus på anatomin som börjar på måndag igen. 
 
Tiden bara springer på. Rätt som det är kommer jag att stå där som färdig sjuksköterska. Galet! Skolan bara trycker på en olika saker som ska göras, man hinner knappt andas och smälta det man precis gjort. Avslutningstentorna i januari kommer allt närmare och närmare... S T R E S S
Så det blir inget lugnt jullov för mig i år. Tänker dock låsa in böckerna på julafton och be någon gömma nyckeln. Då tänker jag minsann vara ledig!


RSS 2.0