Little things

\\      DATE: 2011-09-29  ♥  TIME: 22:27:39    -   KOMMENTERA      //

 

Just little things

 

En tumblr-sida full med små saker som gör vardagen, tja livet, lite bättre.


En dag på slottet

\\      DATE: 2011-09-29  ♥  TIME: 21:18:37    -   KOMMENTERA      //

 
Tittar in, tittar ut

\\      DATE: 2011-09-28  ♥  TIME: 22:57:03    -   KOMMENTERA      //


Testar appen igen

\\      DATE: 2011-09-28  ♥  TIME: 19:23:35    -   KOMMENTERA      //

Tjooobree!
Har just gosat ner mig i soffan efter en lång dag. Jag och Maria har äntligen varit iväg och fixat skattekort. Nästa steg blir att fylla i intyg att man är undersköterska, men de kan man inte göra förrän vi har fått vårt norska personnummer som kommer ihop med skattekortet. Anyway, nu ska de bli intressant att se hur detta inlägg kommer att bli :)


Äntligen!!

\\      DATE: 2011-09-27  ♥  TIME: 22:30:27    -   KOMMENTERA      //


Blev helt paff i morse när jag läste hos Nevnarien att blogg.se släppt sin iPhone-app.
Trodde nästan att de hade glömt bort att släppa sin applikation..
Jag har inte hunnit testa den så mycket än men att blogga vid datorn är ju helt klart bäst. Men hittills har jag hittat två negativa saker, det går inte att bestämma storlek på bilderna och inläggen man gör via appen syns inte på listan med alla inlägg när man loggar in på datorn sedan. Fast det är kanske bara något som jag har problem med?
Men för att vara första versionen är jag nöjd!

Ledig tisdag

\\      DATE: 2011-09-27  ♥  TIME: 14:16:13    -   KOMMENTERA      //

Om ni nu skulle ha glömt bort hur jag ser ut så har ni här två färska webbcambilder på moi

 

Hejsan hoppsan!

Idag har alla jobbat förutom jag, så jag har glidit omkring själv i lägenheten. Skönt att få lite ensamtid! Dock ska jag snart gå bort för att möta Maria på hennes jobb. Vi ska gå runt på stan och dela ut lite CV:n.

 

Anyway, började i alla fall min dag i soffan med frukost och Svenska Hollywoodfruar. Sen dammsög jag lägenheten, diskade och plockade i ordning lite här "hemma". Så nu är det liiiiite finare än det var innan. Passade även på att vädra lite nu när de andra var och jobbade. Tihihi.

 

Men nu ska jag knyta på mig skorna och vandra iväg mot Maria! Höres!

 


Testar blogg.se-appen

\\      DATE: 2011-09-27  ♥  TIME: 10:39:01    -   KOMMENTERA      //

Hej hopp! Testar blogg.se-appen!


En nyttig erfarenhet

\\      DATE: 2011-09-25  ♥  TIME: 16:02:27    -   KOMMENTERA      //

 

Hej på er!

Jag ska snart iväg och jobba ett kort kvällspass. Har egentligen ingen lust att jobba, trivs inte där jag jobbar. Men ska ge det en chans. Jag har lite problem med att förstå vad personalen och de boende säger, men det är nog något man kommer att lära sig med tiden. Dock tycker jag att vi har mycket finare äldreboenden på Gotland. Stora och fina lägenheter med egen toalett och dusch. På stället där jag jobbar nu är rummen väldigt små med en liten toalett i garderoben och så finns det två duschar som hela avdelningen delar på... Känns sådär. Men som min mamma säger, det är en nyttig erfarenhet att ha med sig.

 

Nu ska jag packa ihop något som jag kan ta med att äta och sen promenera till jobbet. Ni får ha det så bra!


6 dagar

\\      DATE: 2011-09-21  ♥  TIME: 21:21:19    -   KOMMENTERA      //

iPhone + Instagram

Jag har suttit med ett tomt inlägg uppe nu i typ en halv timme. Vet inte vad jag ska skriva...

Var i alla fall på en arbetsintevju idag, det gick bra men jag kommer att tacka nej till jobbet. Har tackat ja till ett annat. Ska berätta mer om det när jag vet säkert. Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Svenska Hollywoodfruar o sen sova. Ska upp tidigt imorrn. God natt!


Vår lägenhet, del 1

\\      DATE: 2011-09-20  ♥  TIME: 22:54:51    -   KOMMENTERA      //


Vårt fin fina kök  ↑
Vardagsrum plus sovrum  ↑Fin spis i vårt vardasgrum, dock kommer vi förmodligen aldrig att använda den. ↑Lite bilder på hallen. ↑

Oslo-update

\\      DATE: 2011-09-18  ♥  TIME: 20:12:38    -   KOMMENTERA      //

 

Ikväll är det sista kvällen på vandrarhemmet för att vi har fått en egen lägenhet! Vi får flytta in i morgon vid lunch, och snäll som ägaren var skulle han komma och hämta oss och vår jätte tunga packning. Så imorgon kväll sitter vi i vår lägenhet och myser! Dock vet jag inte om vi kommer att ha internet då, men han skulle försöka att fixa det åt oss så snabbt som möjligat.

 

Men annars så har jag dragit på mig en förkylning. Blivit smittad av min ena roomate..

Nu ska jag skypa vidare med mina syskon. Ha det så bra!


Jag lever!

\\      DATE: 2011-09-16  ♥  TIME: 23:03:16    -   KOMMENTERA      //

 


Bild 1: Här sover jag i natt

Bild 2: Så ser vårt rum ut. Vi har egen toalett och dusch också!

 

Hej!

Jag lever och mår bra! Sitter på ett vandrarhem, eller hostlet som det kallas här. Vi är fyra stycken i ett åttabäddarsrum. Det var allt som fanns kvar, så vi tog det. Vi bodde här i nättras med, dock i ett annat rum. Hostelt är lite halv sunkigt, men hyfsat pris så det får duga. Jag vet inte vart vi ska bo i morgonkväll, var tydligen fullt här men har vi tur kan vi kanske få ett annat rum. Det var så vi fick göra i morse.

 

Vad har vi gjort annars idag då? Jo, vi har varit på en arbetsintervju på ett alarmföretag. Det gick nog bra och de skulle höra av sig till oss på måndag och berätta om vi får jobbet. Efter det åkte vi tillbaka till hostlet och sökte massa bostäder, så imorrn ska vi på två visningar. Jag hoppas jätte mycket på ena lägenheten, så vi får se vad det blir!

 

Nu ikväll tog vi bussen till ett köpcenter och köpte oss lite mat. Sallad blev det för min del, mycket smarrigt. När maten var uppäten köpte vi oss lite godis och åkte tillbaka hit till Anker Hostel där vi har tillbringat kvällen med musik och godis! Mmm.. Nu ska jag se om jag hittar något roligt program på någon av de svenska kanalernas play-sidor. Så ha det bra så hörs vi snart igen!

 


Ready to gooooo

\\      DATE: 2011-09-14  ♥  TIME: 23:28:28    -   KOMMENTERA      //
Väskorna är packade och klara. Nja, nästan i alla fall. Men det sista packar jag i i morgonbitti. Ska duscha och sen försöka sova. Till min lycka blåser det inte längre lika mycket. Hoppas det lugnar till sig så att det blir en lugn o fin båttur imorgon.

Jag vet inte hur mycket jag kommer att blogga framöver, men ska i alla fall blogga lite på tåget imorgon. Vet som sagt inte om vandrarhemmet vi hamnar på kommer att ha internet eller om vår eventuella lägenhet kommer att ha det. Men ska försöka att uppdatera så mycket jag kan, både för er skull men även för mig själv. Kul att titta tillbaka på i framtiden och se hur jag hade det.

Nu ska jag stänga av datorn och packa ner den i väskan. Vi hörs när vi hörs!

Sessan

\\      DATE: 2011-09-13  ♥  TIME: 11:42:56    -   KOMMENTERA      //

 

God dag på er!

Jag ska alldeles snart glida in till stan för att äta mat med mamma, pappa och syster. Efter det ska jag köpa det sista jag behöver inför Norge. Har en hel del kvar att köpa kom jag på. Kommer bli fattig redan innan jag åker. Hehe, känns ju bra med tanke på hur dyrt det är i Norge. Men bättre att köpa det här hemma, än bli tvungen att köpa det jag behöver i Oslo.

Men nu måste jag sätta lite fart, så vi hörs senare ikväll. Bye bye!


Sthlm → Oslo

\\      DATE: 2011-09-12  ♥  TIME: 23:29:03    -   KOMMENTERA      //På torsdag klocken 15:30 avgår tåget från Stockholm mot Oslo.

Jag ska bli prova på livet i Norges huvudstad med ett gäng härliga brudar. Kommer bli grymt!
RSS 2.0