Time to say goodbye

\\      DATE: 2009-11-30  ♥  TIME: 21:09:36    -   KOMMENTERA      //

Jag trodde att det skulle känns bra att få det sagt, men det känns bara skit. Som om jag har svikit någon, men det har jag faktiskt gjort. Förlåt, men jag var tvungen att göra detta. Förlåt!

Just nu ser jag på faddergalan. Tänk att det finns människor i våran som lever under sådana hemska förhållanden. USCH! Men min klass har faktiskt ett fadderbarn, Fautomata (?). En liten flicka som bor i Afrika. 200 kr får hon av min klass och OP:ettan varje månad. Yeeeess.

Imorgon är det samhällsprov. Har vi ens haft någon lektion som vi gick igenom det vi har prov på?! Men det får bli som det blir. Nu skall jag fixa fika!


skuuulan

\\      DATE: 2009-11-30  ♥  TIME: 11:48:48    -   KOMMENTERA      //
Hej hopp!
Jag sitter i skolan och väntar på att matten skall börja. Efter matten skall jag åka hem och plugga. Egentligen har vi sjukvård men vi som har gjort provet fick sluta. Lyckotårar!

Just nu lyssnar jag & Rebecca på nomy. We likeee . Nu skall jag gå till matten.

Första advent

\\      DATE: 2009-11-29  ♥  TIME: 22:06:42    -   KOMMENTERA      //
Glad första advent!
Jag har precis fått igång ett program som jag har laddat ner. Med hjälp av det programmet kan man spela av låtar ifrån Spotify och på så vis får man ner dem i datorn och sen kan man lägga in dem på mobilen. Detta gillar vi starkt! Dock tar det ganska lång tid men det får jag leva med.

Idag har jag haft adventsmys och besökt farmor. Som vanligt blev det bråk vid frukost bordet om vem som skulle tända ljusen i adventsljusstaken. Malin påstod att det var hennes tur att tända det fjärde i år (vilket hon säger varje år!). Jag minns inte vad vi kom fram till men Malin skall i alla fall inte tända det fjärde.

Rebecca, tack för att du finns! Det var väldigt skönt att få prata av sig med dig ikväll. Räkna med att jag kommer att behöva dig ett tag fram över nu, och jag tror att du vet varför. Livet förändras så snabbt.


God natt

\\      DATE: 2009-11-29  ♥  TIME: 01:20:06    -   KOMMENTERA      //
Visst blev det fint med de fallande snöflingorna? (:

Nya krafter, nya tag!

\\      DATE: 2009-11-29  ♥  TIME: 00:28:38    -   KOMMENTERA      //
Hejj hopp!
Jag har haft blogg lust ett tag nu, så ikväll tog jag tag i saken och gjorde en ny blogg design. Måste säga att jag blev väldigt nöjd! Det var mycket pyssel med headern, men de får vara så som det är nu. Det enda som jag inte blev riktigt nöjd med är det toma "hålet" på headern. Hittade inte som passade där, men nu får det vara så tills jag gör en ny.

Idag har jag fixat klart på mitt rum och sytt upp mina gardiner. Så nu är det adventsmys på mitt rum! Jag har även plockat mossa med mamma och Malin. Vi gick dit och gick hem så vi gick ungefär en halv mil tror jag. Väldigt skönt eftersom att det inte blev någon träning i fredags.

Imorgon skall jag tända första ljuset i adventsljusstaken och åka in och hälsa på farmor på sjukhuset. Krya på dig farmor! Sen när jag kommer hem skall jag plugga historia och samhällskunskap.


RSS 2.0