om designen

\\      DATE: 2009-06-28  ♥  TIME: 00:22:41    -   KOMMENTERA      //
När jag får tid skall jag snygga till min design :)

kväll

\\      DATE: 2009-06-28  ♥  TIME: 00:19:16    -   KOMMENTERA      //
Hej hopp!
Jag och Lisa sitter just nu och tittar på andra sidan häcken. Jag har inte hängt med så mycket i handlingen eftersom att jag har läst bloggar och tittat på bärbara datorer. Batteriet på datorn lägger snart av så jag hinner inte skriva så mycket mer.

Imorgon jobbar jag..
. suck.. Jag hoppas att det är värt allt slit sen när jag får pengarna. Men nu skall jag se film och sen sova. Puss <3

Tisdag

\\      DATE: 2009-06-16  ♥  TIME: 12:30:07    -   KOMMENTERA      //
Om en timme börjar jag att jobba. Jag hoppas att jag får sitta lite i kassan idag så att jag någon gång kan få lära mig det. jag vill inte precis sitta i kassan och lära mig allt när det är  jätte mycket folk.

Min katt har massor av blod på morrhåren!
Läskigt, hoppas att det kommer ifrån en mus som han har ätit! Maten som jag har lagat blev precis klar. det blev potatisburgare med bacon. Mums!

Var även ute och pratade med Josefine. Hon är ute på cykelsemester med sina vänner, så jag tvingade henne att stanna och prata lite med mig. Men nu måste jag till jobbet. Ciaaooo!

måndag

\\      DATE: 2009-06-15  ♥  TIME: 21:04:34    -   KOMMENTERA      //
Den första dagen på sommarlovet blev också första dagen på sommarjobbet. Jag kan inte varför vi ungdomar skall få jobba när vi äntligen är lediga? Alla vuxna är ju också lediga ibland och inte börjar de jobba på ett annant ställe för att få pengar?

Jajja, jag började klockan kvart i nio så jag tog moppen till ICA Malmros. Jag fick mest göra massa tråkigt som att städa och sätta ut nya prislappar. Priset höjdes på typ allt!?  Men jag fick också sitta i kassan. Måste säga att det gick ganska bra, minnet fanns ännu kvar lite ifrån ifjor. Imorgon skall jag dit igen, då jobbar jag ett till kvart över sju så det betyder att jag missar matchen. Tråkigt, men så är det.

Sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit, mest suttit vid datorn för att försöka att få igång ngn Bluetooth-gejj. Lyckades äntligen! Nu skall jag läsa några bloggar och sen ska jag se på tv. Hur var din dag? :)


 
Jag fick ett eget skåp, plus att jag gå låna två tröjor.Jagsaknarminafem<3

Nya teman till mobilen

\\      DATE: 2009-06-14  ♥  TIME: 17:35:02    -   KOMMENTERA      //
glNär jag satt och gjorde klart Rebeccas blogg kom jag att tänka på att jag var medlem på en sida där man kan ladda hem gratis teman till mobilen. Letade snabbt upp sidan men kom inte in på mitt användar konto så gjorde ett nytt. Hittade massor med fina teman som snart skall läggas över i mobilen. Det som är så bra med den sidan är att man laddar hem temana till datorn och sen över i mobilen. Super bra!

Jag märkte precis att man inte behöver vara medlem för att ladda hem teman, det är ju as bra! En annan sak som också är bra med sidan är att man kan välja vilken mobil man har så letar sidan upp alla teman som är gjorda till den modellen. Muy bien!

Temana här bredvid är några av dom som jag laddade hem. Fina tycker jag. Så nu skall dom in i mobilen. Hoppas det funkar bara!

Just det, den braiga sidan heter ZEDGE. Ciaooo!

grå söndag

\\      DATE: 2009-06-14  ♥  TIME: 14:42:29    -   KOMMENTERA      //
När jag vaknade klockan halv tolv fick jag knappt upp mitt högra öga. Fan att det aldrig kan bli bra. Men jag får använda salvan som jag fick av skolsköterskan och skölja med något vatten som mamma hittade i skåpet. Hoppas att det blir bra till midsommar i alla fall.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Såg precis på tv, var någon dokumentär om syskon som blir kära i varandra. Men nu tänkte jag fixa Rebeccas blogg så att den blir klar. Puss

sommarlov

\\      DATE: 2009-06-13  ♥  TIME: 22:40:06    -   KOMMENTERA      //

Igår var det sista dagen i ettan. Det var roligt men samtidigt sorgligt, tio veckor utan skolan. Eller det är ju skönt att slippa allt plugg men jag har alltid så roligt i skolan. Menmen, gick alltså upp klockan fem för att göra mig lite fin inför skolavslutningen. Lockade håret (vilket blev misslyckat..) och sminkade mig. Har inte haft klokt med smink på evigheter nu för att mitt öga är cp, nu har det blivit värre.

I skolan blåste vi upp ballonger, plockade fram massa onyttigheter och fixade i ordning ett lång bord. Vi gjorde en liten tävling, jag och Erika sammarbetade och vi var riktigt grymma! Efter tävligen städe vi undan och fick betyg. Jag kan inte förstå varför man skrattar när man får ett IG?

I aulan söng några ester en riktigt fin sång, rektorn pratade och alla sjöng Den blomster tid.. SOMMARLOV!

Jag och mina Rebeccor (Kolmodin & Thomsson) satt kvar en stund i skolan och väntade på Irene.
Vi satt och gjorde massa fula röster och sjöng lite, men vi skrattade mest. När Irene kom fick hon några kramar av oss och hon tog lite kort på oss. Sen gick vi in till stan för att handla. På vägen körde vi leken Dubbelsjua. Den går ut på att om man ser en bil med exempelvis registreringsnummret 266 så skall man slå till sin kompis och skrika dubbelsexa. Det var riktigt kul, speciellt vid rödlysena.

Vi handlade mat sen åkte vi med min familj hem till mig. När vi kom hem låg vi och slappade i min säng och kollade lite i gamla skolkataloger. Riktigt intressant! När klockan närmade sig fem gick vi ut och mötte Maria och Josefine vid bussen. Mina statsbor hade varit duktiga att ta bussen. Vi gjorde en jätte god mat tillsammans som bestod av grillad flinktastek, potatis i ugn, sås och sallad. Mums mums! Till efterrätt blev det bär med vit choklad i ugn med glass som vi åt medans vi såg finalen av talang.

Kvällen innehöll massor av skratt och jag kan inte förstå hur jag skall kunna klara mig utan att skratta med dem? Det kommer att dröja ett tag innan jag kan få busa med Maria.. Haha, men som tur är träffar jag henne i Midsommar. 

 Ni fem är det bästa som hänt mig på länge!RSS 2.0